TOP 10

Ani celebrity to nemali v živote ľahké. Tu je 10 krátkych inšpiratívnych príbehov

celebrity

videní: 1.4K

Trápenia je súčasťou života každého z nás a ani celebrity nie sú výnimkou. Je však dôležité si uvedomiť, že zlé časy netrvajú naveky.

Koľkokrát, keď si sa cítil pod psa, si si povzdychol, že by si radšej mal život niekoho iného? No svetlé a temnejšie momenty sa striedajú v živote každého človeka na tejto planéte. A výnimkou nie sú ani celebrity. Ich cesta na výslnie často nebola prechádzka ružovou záhradou a mnohí z nich si museli siahnuť až na úplne dno, aby sa mohli odraziť k oblakom. Poďme sa pozrieť na 10 ľudí so známymi menami a na časy, kedy vo vlastnú slávu snáď ani nedúfali.

1. Albert Einstein

albert-einstein-1933340_1280

Človek, ktorý je už niekoľko desaťročí synonymom geniality, nemal v študentskom veku budúcnosť istú ani zďaleka. Často chodieval “poza školu” a vo všeobecnosti nepatril k tým najvzornejším žiakom. Po získaní titulu si dokonca celé 2 roky nedokázal nájsť prácu vo svojom vyštudovanom odbore – fyzika. No napriek tomu o niekoľko rokov neskôr získal Nobelovu cenu.

2. Stephen King

By Pinguino Kolb - "Pinguino's" flickr account, CC BY 2.0, Link

Prvá novela svetoznámeho autora Stephena Kinga s názvom Carrie bola vydavateľstvami odmietnutá až 30-krát. Po toľkých pokusoch to dokonca vzdal aj samotný Stephen, no jeho manželka trvala na tom, aby v úsili pokračoval. Práve vďaka nej neprestal tvoriť a stal sa tým, kým je dnes.

3. Oprah Winfrey

By Bill Ebbesen - Transferred from en.wikipedia, CC BY 3.0, Link

Známa moderátorka a herečka Oprah Winfrey prežila otrasné detstvo, v ktorom nebola núdza o fyzické a sexuálne zneužívanie, zanedbávanie výchovy a hraničnú chudobu. Oprah takto žila prvých 13 rokov svojho života, až kým sa nerozhodla utiecť z domu a žiť so svojím otcom. Ten jej doprial vzdelanie a významne jej dopomohol k jej kariére.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov