Zaujímavosti

Tetovaním prekrýva jazvy a ľuďom tak dvíha sebavedomie


videní: 3.4K

Táto umelkyňa prekrýva jazvy tetovaním, vďaka ktorým ľudia, ktorých poznačil osud, dostávajú väčšiu chuť do života a ich sebavedomie náramne rastie.

Pre väčšinu ľudí je tetovanie umelecký spôsob, ako ostatným ukázať svoje životné príbehy, prípadne ukázať svoj vlastný vkus. Pre určitú skupinu ľudí, ktorých pokožka je už pokrytá vlastnými príbehmi, tetovanie znamená oveľa viac. Vďaka tetovaniu dokážu skryť jazvy, ktoré im nadelil sám život.

Tran Thi Bich Ngoc, tiež známa ako Ngoc Like Tattoo, vie najlepšie, čo pre týchto ľudí znamená tetovanie. Koniec koncov, táto vietnamská umelkyňa s viac ako desaťročnými skúsenosťami sa špecializuje na pomoc ľuďom, ktorí chcú zakryť jazvy po sebapoškodzovaní, mastektómii, pôrode, nehodách, popáleninách, traumách a zneužívaní. Na vyzdvihnutie jej perfektnej práce vám dnes prinášame zopár tetovaní, vďaka ktorým sa umelkyni podarilo zakryť jazvy. Vďaka tejto skvelej práci dostali títo ľudia ďalšiu šancu na svoj plnohodnotný život, pretože práve vďaka svojim jazvám sa necítili komfortne a ich sebavedomie bolo poznačené.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov