Luxusný život

Mark Wahlberg odhalil, prečo sa s rodinou odsťahoval z Hollywoodu

mark wahlberg

videní: 5.9K

 

Spolu s manželkou chceli dať svojim deťom šancu splniť si svoje sny – či už to bola vášeň jeho dcéry pre jazdectvo, basketbalové túžby jeho syna alebo golfový talent jeho najmladšieho syna. Odsťahovanie z Hollywoodu sa zdá ako logický krok k vytvoreniu lepšieho prostredia pre jeho deti a ich rast.

 

 

 

Zároveň však vytvára nové kariérne príležitosti

V rámci presťahovania sa predal svoje sídlo v Beverly Hills a získal tak dve veľké nehnuteľnosti v Las Vegas. Tento krok však neznamená koniec Markovej hereckej a producentskej kariéry. Mark Wahlberg odhalil vzrušujúci plán na vybudovanie najmodernejšieho štúdia v Nevade s cieľom vytvoriť “Hollywood 2.0”.

“Prišli sme sem, aby sme všetci načerpali nové poznatky,” povedal a dodal, že v meste Las Vegas je pre nich veľa nových príležitostí: “Som naozaj nadšený z budúcnosti,” dodal Mark.

Keď sa usadia vo svojom novom domove, ich rozhodnutie môže byť kľúčom k skutočne lepšiemu životu. A Mark Wahlberg nie je sám, kto hľadá pokojnejšiu existenciu mimo reflektorov. Mnohí z jeho známych priateľov sa rozhodli pre pokojnejšie prostredie na odľahlom ranči alebo v menšom meste. Tento druh životného štýlu im dáva viac času sústrediť sa na rodinný život, ktorý je na konci dňa a po zvyšok života skutočne dôležitý.

 

 

 

Zdroj: Brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov