Luxusný život

Mark Wahlberg odhalil, prečo sa s rodinou odsťahoval z Hollywoodu

mark wahlberg

videní: 5.7K

Mark Wahlberg, legendárny herec a oddaný otec štyroch detí nedávno urobil životné rozhodnutie a spoločne s rodinou sa odsťahoval z Hollywoodu. Po boku svojej manželky Rhea Durham sa Mark rozhodol začať odznova a v nedávnom úprimnom rozhovore sa podelil o podrobnosti tohto významného rozhodnutia.

V roku 2022 sa Wahlberg s rodinou presťahovali z Los Angeles do Las Vegas a 51-ročný herec toto rozhodnutie vôbec neľutuje. V tejto fáze jeho života sa Markove priority zmenili a on a jeho manželka sa teraz sústredia na blaho a šťastie svojich detí: “Presťahovali sme sa sem, aby sme načim deťom poskytli lepší život,” priznáva herec.

 

 

 

 

Mark Wahlberg má jedinú prioritu na prvom mieste – svoju rodinu

Nie je žiadnym tajomstvom, že otcovstvo Marka výrazne zmenilo. Z hollywoodskeho zlého chlapca sa vďaka láske k rodine stal vzorný otec. Od svojho ťažkého detstva prešiel naozaj dlhou cestou, vyrastal v “robotníckej” rodine ako najmladší z deviatich súrodencov a preto chce svojim deťom zabezpečiť lepšiu a krajšiu budúcnosť.

“Stále chcem dať svojim deťom všetko, čo som nikdy nemal. Pracoval som na tom, aby som im mohol dať všetky veci, o ktorých som si myslel, že budú chcieť – veci ktoré som chcel ja, keď som bol mladší. Ale najdôležitejšie je mať rodinu a mať jeden druhého,” dodáva Mark Wahlberg.

Teraz môže tráviť viac času doma

Markove štyri deti: Ella, Michael, Brendan a Grace zohrali významnú úlohu pri tomto životnom rozhodnutí. Herec vyjadril odhodlanie byť viac doma s rodinou, a aby to dosiahol, chcel mať možnosť pracovať z domu. Napriek tomu, že roky strávil v Los Angeles hraním, Mark si uvedomil, že za ten čas nakrútil len niekoľko filmov a nastal čas zamerať sa na talenty a záujmy svojich detí.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov