Zaujímavosti

Legendy divočiny: Hľadaj odpovede na prírodné záhady

záhady

videní: 2.2K

Legendy divočiny: Hľadaj odpovede na najväčšie prírodné záhady s Discovery Channel. Ak máš aj ty rád dobrodružstvo a zaujímaš sa o záhady divočiny, nový seriál bude tým pravým pre tvoju dušu dobrodruha. Najväčšie tajomstvá divokej prírody budú odhalené vďaka odvážnej dvojici. Sprievodca divočinou a extrémny fotograf ťa vezmú do riskantného sveta divokej zveri. Dramatické zvraty a nebezpečné situácie môžeš sledovať  na Discovery Channel od 20. decembra 2019 od 20 hodín.  Budú záhady prírody odhalené?

Po celom svete sa objavujú prekvapivé správy o podivných útokoch zvierat na človeka, nových predátoroch meniacich prirodzený poriadok a tajomných tvoroch. Tento pútavý seriál sleduje dvoch odborníkov na divočinu a priateľov z detstva pri ich pátraní, keď sa snažia vyriešiť tie najväčšie prírodné záhady. Sprievodca divočinou Damian Duffy a fotograf divokej zveri a búrok Matt Hoffman sú pre strach stvorení. Spoločne sa vydávajú do najrôznejších odľahlých kútov na svete od Aljašky až po Papuu-Novú Guineu, aby preskúmali tie najnebezpečnejší záhady divočiny. Ich nový, šesťdielny seriál s názvom Legendy divočiny (Legends of the Wild) môžeš sledovať na Discovery Channel od 20. decembra 2019 od 20 hodín.

záhady

Damian Duffy, bývalý austrálsky vojenský výsadkár a certifikovaný sprievodca divočinou, a Matt Hoffman, profesionálny fotograf divokej zveri a prenasledovateľ búrok, sú dvaja dobrodruhovia, ktorí sa neboja nebezpečných situácií. Celý svoj život a kariéru zasvätili Matke prírode a jej mnohým zázrakom. Spoločne sa vydávajú hlboko do divočiny a riskujú všetko, aby našli odpovede na niektoré najväčšie svetové záhady.

záhady

Od tajomstva, akým sú nevysvetliteľná morské tvory, ktoré boli spozorované v ľadových vodách Aljašky, až po brutálne smrtiace útoky lietajúceho predátora v Papue Novej Guinei sa Damian a Matt týždeň čo týždeň vydávajú do prírody, aby našli a zdokumentovali odpovede.

záhady

Legendy divočiny produkovala pre Discovery Channel produkčná spoločnosť Hit + Run, výkonný producent Rob Shaftel, spoluproducent Noah Korn a David Story. Výkonným producentom pre Discovery Channel je John Slaughter, koordinujúcim producentom Cameron Doyle.

Zdroj: Discovery topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov