Zaujímavosti

Predstav si, že máš 94 detí. Toto sú najväčšie rodiny sveta

rodiny

videní: 2.2K

Vieš si predstaviť, že máš takmer 100 detí? Dospelí sú biologicky naprogramovaní, aby ich priťahovali roztomilé detské tváre a okrúhle líca detí a niektorí ľudia chcú mať tieto roztomilé tváre okolo seba stále. Počuli ste o ľuďoch, ktorí majú 3, 5 alebo 7 detí? Rodiny, ktoré vám predstavujeme dnes sú však oveľa, oveľa väčšie ako priemerné.

Zion Chana – Do tejto rodiny patrí až 134 členov

Zion sa narodil v Indii a so svojou prvou ženou Zathiangi sa oženil v 17 rokoch. Má jednu z najväčších žijúcich rodín s 39 manželkami a 94 deťmi. Všetci členovia tejto rozsiahlej rodiny môžu denne spotrebovať až 90 kg ryže a 60 kg zemiakov. Všetci žijú v budove so 100 izbami a živia sa svojimi vlastnými zvieratami a plodinami. Tento chlap je tiež vodcom indickej kresťanskej sekty s názvom Chana páwl a verí, že čoskoro bude vládnuť svetu spolu s Ježišom.

6 veľkých rodín, ktoré zapôsobili na svet

Bates – rodina s vlastnou reality show

Bates je americká evanjelická rodina z Tennessee s 19 deťmi. Rodičia Gil a Kelly Jo mali iba 22 a 21 rokov, keď sa v roku 1987 rozhodli vziať. Nikdy sa naozaj nechceli stať veľkou rodinou, ale potom, čo mali svoje prvé dieťa išli ďalej, pretože si zamilovali tie malé stvorenia. Od tej doby sa rozšírili, až kým nemali svoje posledné dieťa v roku 2012. Majú tiež 10 vnúčat a ďalšie 4 očakávajú čoskoro. Dokonca majú svoju vlastnú reality show Bringing Up Bates.

6 veľkých rodín, ktoré zapôsobili na svet

Hanns  – takto vyzerajú najväčšie rodiny v Škótsku

Táto rodina z Dundee je pravdepodobne najväčšia v Škótsku. Emma a Roy majú 13 detí vo veku od 2 do 25 rokov. Roy pracuje ako zdravotný brat a Emma (49) je mamička v domácnosti, ktorá organizuje životy jej detí, ktoré konzumujú okolo 50 litrov mlieka, 21 bochníkov chleba a 5 veľkých krabičiek cereálii týždenne. Boli tiež uvedení v špeciáli CBBC s názvom Môj život: Moja veľká rodinná svadba.

6 veľkých rodín, ktoré zapôsobili na svet

Radfords – najväčšia rodina v Británii

Noel a Sue Radford sa stretli, keď boli ešte deti a so založením rodiny nečakali dlho. Mali iba 14 a 18 rokov, keď na svet privítali svoje prvé dieťa Christophera. Teraz sú najväčšou rodinou v Británii s 21 deťmi a ešte jedno je na ceste. Medzi týchto 22 detí je zahrnutý je anjel Alfie, ktorý sa narodil mŕtvy. Majú dokonca svoju vlastnú šou, 15 detí a počítanie. Radfords žije v anglickom Morecambe, vo veľkom dome, ktorý býval domom s opatrovateľskou službou, a rodičia vlastnia a prevádzkujú úspešnú pekáreň s názvom Radford’s Pie Company.

6 veľkých rodín, ktoré zapôsobili na svet

Duggari – veľké rodiny sú všade na svete

Jim a Michelle sa stretli v roku 1980 v Arkansase. Navštívil ju ako člen baptistickej cirkvi po tom, čo ohlásila svoj úmysel zmeniť náboženstvo, a to je začiatok ich milostného príbehu. O 4 roky neskôr sa Jim (19 rokov) a Michelle (17 rokov) vzali. Svojho prvého chlapca Joshua v roku 1988. K dnešnému dňu majú 19 detí, polovica z nich je stále doma a sú tiež starými rodičmi 17 vnúčat. Aj oni upútali pozornosť médií a šli po stopách rodiny Radfordovcov pomocou svojej vlastnej reality show s názvom 19 Deti a počítanie.

6 veľkých rodín, ktoré zapôsobili na svet

 Bonells

Rodina Bonellovcov, pozostávajúca z mamy, papy a ich 16 detí, sa radí medzi najväčšie rodiny v celej Austrálii. Jeni, ktorá je teraz vo veku 50 rokov, nechcela najprv deti, ale jej manžel Ray mal iné plány. Rodina Bonell má teraz 16 detí vo veku 4 až 29 rokov a už aj niekoľko vnúčat a šťastne trávia svoje dni v Queenslande. V prípade, že ste sa pýtali , ako to všetko zvládnu, v  rozhovore Jeni odhalila, že pokiaľ ide o domáce práce a nakupovanie potravín, všetko sa uskutočňuje spoločne.

rodiny

 Zdroj: Brihgtside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov