Video

Existuje život na Marse? Nový projekt simuluje tamojšie podmienky v jaskyni

Existuje život na Marse? Nový projekt simuluje tamojšie podmienky v jaskyni

videní: 1.9K

Projekt Astroland, ktorý prebieha v Kantábrii, ponúka zážitok, ktorý simuluje život na Marse. Účastníci si užijú podmienky červenej planéty. Na Ruptly sa objavilo video o projekte.

Podľa zakladateľa Astroland Davida Ceballosa je hlavným cieľom “založenie prvej ľudskej kolónie na Marse”, pre ktorú chcú rozvíjať “všetky potrebné technológie a zručnosti v priebehu desiatich rokov”. Jednou z hlavných podmienok účasti tohto zážitku v Astroland je absolvovanie 26-denného online kurzu, ako aj intenzívneho programu telesnej výchovy. Tento zážitok stojí podľa informácií zverejnených v rôznych médiách 5 524 dolárov, teda asi 5-tisíc eur.

Hĺbka jaskyne je 60 metrov a dĺžka je 1,2 kilometra. Expedícii dopomôže pocítiť kruté podmienky Marsu a ohodnotiť správanie ľudí počas troch dní v izolácii. Predtým slávny lovec UFO a konšpiračný teoretik Scott C. Waring ohlásil svoj ďalší prelomový nález. Na povrchu Marsu totiž odhalil objekty, ktoré podľa neho pripomínajú egyptské sarkofágy vytesané do skaly.

Svoj objav učinil pri štúdiu fotografií povrchu červenej planéty, ktoré vydal Národný úrad pre letectvo a kozmonautiku (NASA). Waring si na základe svojho objavu kladie otázku, či medzi Marsom a našou planétou nemohli existovať mimozemské kontakty, ktoré by vysvetlili vznik jednej z najstarších civilizácií na Zemi.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov