Keď ste dieťa, máte len malé právo rozhodovať o tom, ako sa budete stravovať, keďže ste u rodičov. To je pravdepodobne lepšie, pretože keby si deti mohli vybrať, pravdepodobne by mali stravovací plán zložený zo sladkostí a pizze , ale to tiež neznamená, že každý rodič si vybral úplne správne. Tento zoznam, inšpirovaný príspevkom na subreddite o varení, v ktorom sa niekto pýtal, aké najhoršie názory v súvislosti s jedlom mali rodičia ľudí, sa delí o niektoré z týchto príbehov.
Vysušenie.

„Aby bolo mäso bezpečné na konzumáciu, musí byť uvarené do úplnej suchosti. Ani jeden z mojich rodičov by sa nedotkol kúska kuracieho mäsa, ktoré by nebolo skrz na skrz, ani kúska hovädzieho mäsa s nádychom ružovej farby.“
Skrátenie času varenia.

„Ich metóda varenia vajec natvrdo: vložte ich do studenej vody, varte 15 minút, potom počkajte, kým voda vychladne, a vyberte ich. Zakaždým nechutné sivé žĺtky. dokonalé vajíčko môžete uvariť za 12 minút, menej času, ak máte radšej žĺtky s džemom. nemusíte strácať hodinu, aby ste urobili kamaráta s vajíčkami natvrdo.“
Do chrumkava.

„Trvalo mi celé leto, kým som sa naučil, že grilované neznamená spálené na uhoľ.“ Nie je to úžasné? Keď niečo grilujete, môže to mať skutočne chuť, farbu a štruktúru, ktorá nie je synonymom uhlia!
