TOP 10

Tieto veci je potrebné čo najskôr vyhodiť!

veci

videní: 1.1K

Tieto veci je potrebné čo najskôr vyhodiť: Nemysleli by ste si, že stará zmes na palacinky, korenie alebo make-up môžu byť problémom – ale môžu vám spôsobiť veľké ochorenie. Odstráňte nebezpečenstvo z vašej domácnosti pomocou tohto praktického sprievodcu.

Tieto veci je potrebné čo najskôr vyhodiť!

Stará zmes na palacinky

Podľa odborníkov na stránke DoesItGoBad.com môžu byť balené palacinkové zmesi (spolu s mnohými inými zmesami na koláče) za určitých okolností toxické. Je to živná pôda pre ťažko odhaliteľné plesne a baktérie, ktoré môžu byť pre alergikov smrteľné. Ak je na etikete uvedený dátum spotreby po dátume minimálnej trvanlivosti, škatuľu alebo vrecúško, ktorému vypršala platnosť, okamžite vyhoďte.

Sušené kvety

Domáce zvieratá majú tendenciu hrýzť veci, ktoré by nemali – a to môže byť nebezpečné, ak sa okolo vás povaľujú sušené kvety. Podľa portálu The Nest je tento problém dvojaký: Samotné kvety predstavujú nebezpečenstvo a rovnako aj materiály použité na výrobu kvetinových aranžmánov. Mnohé rastliny sú pre psy aj mačky toxické a tieto materiály môžu spôsobiť vážne zablokovanie čriev alebo dokonca akútnu otravu.

Make-up s uplynutou dobou trvanlivosti

Áno, kozmetické výrobky sa kazia. Ba čo horšie – ak nie sú zlikvidované v správnom čase, môžu spôsobiť vyrážky, kožné parazity, infekcie a stratu zraku. Aj keď je možno ťažké vyhodiť naše drahocenné vzorky, starý make-up môže slúžiť ako živná pôda pre baktérie, v ktorých sa ukrývajú nepríjemné baktérie, ktoré môžu napáchať vážne škody.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov