Tipy a triky

Tipy a triky, ktoré môžu vyriešiť vaše problémy v kuchyni

tipy a triky

videní: 1.0K

Tipy a triky, ktoré môžu vyriešiť vaše problémy v kuchyni: Zlý zápach v chladničke, staré sušienky, jedlo z mikrovlnnej rúry, ktoré nie je rovnomerne teplé. Všetkým týmto malým katastrofám sa dá ľahko predísť pomocou niekoľkých jednoduchých životných tipov. A na to, aby vaša kuchyňa vyzerala profesionálne, nemusíte míňať veľa peňazí. Všetky tieto riešenia máte priamo pod nosom.

Vieme, že kuchyňa je zvláštne miesto, a preto by sme vám chceli ukázať niekoľko jednoduchých háčikov, ktoré minimalizujú všetky problémy, s ktorými sa môžete stretnúť, keď v nej budete pracovať.

Tipy a triky, ktoré môžu vyriešiť vaše problémy v kuchyni

Rovnomerný ohrev potravín v mikrovlnnej rúre

Možno ste si všimli, že po ohriatí jedla v mikrovlnnej rúre je stred málo horúci, zatiaľ čo okraje taniera sú horúce. Stáva sa to preto, lebo mikrovlny vysielajú rádiové vlny na jedlo, ale neohrievajú ho zospodu ako rúry.

Aby ste predišli nerovnomernému ohrevu zvyškov jedla, vytvorte z potravín kruh. Tento malý trik vám pomôže vychutnať si rovnomerne teplé jedlo. Dobrú chuť!

Predchádzanie pokazeniu zemiakov

Myšlienka obmedziť plytvanie potravinami je v dnešnej dobe naozaj užitočná a moderná. A produkty, ako sú zemiaky, si vyžadujú špeciálnu starostlivosť, aby sa nepokazili. Skladujte ich spolu s jablkom a vyhýbajte sa tomu, aby ste mali v blízkosti cibuľu. Je tiež lepšie uchovávať ich na chladnom a tmavom mieste.

Jednoduché oddelenie bielkov od žĺtkov bez špeciálneho zariadenia

tipy a triky

Ak sa vám nedarí dokonale oddeliť žĺtky od bielkov a nemáte k dispozícii žiadne špeciálne zariadenie alebo ste ho stratili, na pomoc vám môže prísť lyžica s dierkami. S jej pomocou môžete oddeliť bielka ako profesionálny kuchár.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov