Foto

Celebrity, ktoré vyzerajú oveľa mladšie, než je ich skutočný vek

celebrity

videní: 638

Celebrity, ktoré vyzerajú oveľa mladšie, než je ich skutočný vek: Vek je len číslo, najmä pre týchto 15 celebrít, ktoré akoby našli prameň mladosti! Od nadčasových tajomstiev krásy až po dobré gény – objavte s nami hviezdy, ktoré vzdorujú piesku času.

Niektoré celebrity si svoj mladistvý vzhľad udržiavajú zdravým životným štýlom a pravidelným cvičením, zatiaľ čo iné sa môžu rozhodnúť pre kozmetické zákroky. Bez ohľadu na metódu však vyniká ich žiarivá energia, ktorú vyžarujú zvnútra a ktorá odráža ich vzhľad.

 

 

Keď sme ako malí rozmýšľali o tom, ako budeme vyzerať v päťdesiatke, pravdepodobne sme si predstavovali, ako sme šediví, sedíme v hojdacom kresle s mačkou na kolenách pri krbe. Vtedy sme ešte netušili, že v tomto veku môžeme vyzerať žiarivo a úžasne, ako aj úspešne a plní sily, ako celebrity, ktoré majú život pred sebou a nové ciele, ktoré chcú dosiahnuť.

Vďaka svojmu bohatstvu a postaveniu majú celebrity prirodzene prístup k drahým a časovo náročným procedúram a produktom, ktoré im pomáhajú vyzerať tak, ako vyzerajú! Okrem toho je známe, že Hollywood má problém s vekom, najmä pokiaľ ide o ženy. Takže tento zoznam v žiadnom prípade nie je úderom na vek kohokoľvek! Len spojenie uznania, túžby a/alebo obdivu. Bez ďalších rečí pokračujme!

Celebrity, ktoré vyzerajú oveľa mladšie, než je ich skutočný vek

Alyson Hannigan – 50 rokov

Christie Brinkley – 70 rokov

Sigourney Weaver – 74 rokov

Andrew Garfield – 40 rokov

Reese Witherspoon – 48 rokov

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov