TOP 10

10 celebrít, o ktorých ste nevedeli, že boli vo väzení

celebrít

videní: 434

Sean Penn


V roku 1987, keď hral po boku Roberta Duvalla v policajnom filme Colors, mal Penn dostať záchvat hnevu, pri ktorom viackrát udrel komparzistu pracujúceho na filme. Penn bol odsúdený  v júni toho istého roku a následne si odpykal 33 dní zo svojho 60-dňového väzenia.

Mike Sorrentino


Po masívnom úspechu Jersey Shore sa Sorrentino stal v roku 2010 druhou najlepšie zarábajúcou hviezdou reality šou, so zárobkom presahujúcim 5 miliónov dolárov, hneď za Kim Kardashian. V septembri 2014 bol Sorrentino obvinený z daňového podvodu za to, že nezaplatil daň z príjmu zo zárobku približne 8,9 milióna dolárov.

50 Cent


Po tom, ako sa 50 Cent (narodený Curtis James Jackson III.) dostal do vedenia rapovej skupiny G-Unit, sa stal jedným z najvplyvnejších mužov v hudobnom priemysle. Predtým, ako Curtis James Jackson dosiahol úspech v hudobnom priemysle, predával kokaín. S touto činnosťou začal vo veku iba 12 rokov. Už vo veku 19 rokov bol Jackson zatknutý za pokus predať kokaín tajnému policajtovi, pričom mu hrozil trest vo výške 3 až 9 rokov. Jacksonovi sa podarilo znížiť trest na 6 mesiacov v nápravnom výcvikovom tábore v New Yorku.

Zdroj: redbookmag | topdesat 

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov