Foto

Najneuveriteľnejšie svadobné fotografie z roku 2024

svadobné fotografie

videní: 534

Najneuveriteľnejšie svadobné fotografie z roku 2024: V očarujúcej oblasti svadobnej fotografie, kde sa prelínajú emócie a láska je v centre pozornosti, je ocenenie FdB jedným z najdôležitejších a najprestížnejších ocenení na svete. Od roku 2015 je majákom dokonalosti a oslavuje crème de la crème svadobných záberov z celého sveta.

Keď odhaľujeme fascinujúce víťazné fotografie ročníka 2023, je úplne jasné, že tento ročník stanovil nové meradlo pre umeleckosť a kreativitu obsiahnutú v svadobnej fotografii.

Významná porota v zložení Yonut Poptelecan z Rumunska, Denise Motz z Holandska a Yousuke Shimada z Japonska starostlivo preosievala ohromujúcich 1 500 prihlásených fotografií z viac ako 15 krajín. Medzi nimi boli aj príspevky zo Španielska, Talianska, Francúzska, Spojeného kráľovstva, Číny, Austrálie a ďalších krajín. Súťaž bola veľmi tvrdá a každý príspevok odrážal rozmanitú tapisériu kultúr a milostných príbehov z celého sveta.

Víťazi zimnej edície FdB Awards 2024 skutočne zachytili podstatu lásky v jej nespočetných podobách. Od intímnych chvíľ zdieľaných medzi novomanželmi až po veľkolepé oslavy, ktoré rezonujú radosťou, každá fotografia rozpráva jedinečný príbeh, ktorý ťahá za srdce a zanecháva v divákovi nezmazateľnú stopu.

Najneuveriteľnejšie svadobné fotografie z roku 2024

Dajte mi prirodzený úsmev! Foto: Giuliano Lo Re

Zavri ústa! Foto: Dami Saez

Nechajte závoj lietať! Foto: Mike Dumonceau

Prší, ale komu to vadí! Foto: Marcelo Dias

Prepáčte, nevesta je teraz zaneprázdnená… Foto: Victor Sarabia

Miláčik, si si istý, že toto je cesta na recepciu? Foto: Fabio Miglio

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov