TOP 10

10 vecí, ktoré sa stanú s ľudským telom po smrti

po smrti

videní: 795

Každý človek sa minimálne raz v živote zamyslel, čo sa stane po smrti. Napriek tomu, že v súčasnej dobe je medicína a veda všeobecne na najvyššej úrovni, na akej kedy bola, existujú otázky, ktoré sú stále nezodpovedané.

Smrť je jedinou vecou, ktorou si môžeme byť stopercentne istí. Teda pokiaľ nie si Turritopsis dohrnii (biologicky nesmrteľná medúza). Zomrieš ty, zomrú ľudia, ktorých miluješ, zomrie tvoj pes a taký istý osud čaká aj toho otravného kolegu, ktorého tak veľmi nenávidíš. Ako logický krok preto prichádza zmierenie sa so smrťou. A aký existuje lepší spôsob, ako poznanie, pokiaľ možno so štipkou humoru? Tu je 10 vecí, o ktorých si môžeš byť istý, že sa stanú po smrti.

1. Prdenie

ass-2908592_1280

Budeš prdieť. Veľmi. Pozrite, keď ste mŕtvi, všetko začne uvoľňovať a to umožňuje, aby sa všetky plyny – a * hem * tekutiny v čreve a močovom mechúre – uvoľnili. To nás privádza k tvrdeniu, že žiadna časť smrti a rozkladu tela nie je  pekná a úprimne povedané, prdenie je jednou z najmenej znepokojujúcich častí.

2. Stratíš vrásky

girl-454564_1280

Niektoré z tvojich vrások jednoducho zmiznú. Minimálne tie, ktoré sa tvoria pri usmievaní sa a tie na čele. Keďže po smrti už vo svaloch nie je žiadne napätie, ktoré by ich mohlo udržať namieste.

3. Môžeš sa zmeniť na mydlo

hygiene-3083261_1280

Ak budú splnené isté špecifické, no nie celkom nezvyčajné podmienky, tuk v tvojom mŕtvom tele sa môže zmeniť na mydlo v procese zvanom “zmydlovatenie”. Tuk je v skutočnosti veľmi dôležitou zložkou mydla (akýkoľvek druh tuku, počíta sa aj kokosový olej), takže to dáva zmysel…

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov