Foto

Filmy: Toto sú tie najlepšie filmy, ktoré boli kedy natočené

filmy

videní: 1.7K

Filmy: Toto sú tie najlepšie filmy, ktoré boli kedy natočené: Objavovanie najkvalitnejších filmov je náročná úloha – ešte zložitejšia je, keď hľadáte najlepšie filmy všetkých čias, ktoré zároveň zodpovedajú vašim osobitným preferenciám! V tomto sprievodcovi nájdete návrhy filmov všetkých žánrov, vďaka čomu si nájdete niečo, čo sa zhoduje s vašou záľubou v akcii, dráme alebo komédii.

Nasledujúci článok vám ukáže najvýznamnejšie filmy, aké kedy vznikli a sľubuje dostatok zábavy na dlhé roky!

Filmy: Toto sú tie najlepšie filmy, ktoré boli kedy natočené

Avengers: Endgame

Avengeri zachránili svet. Opäť. Koniec filmu Nekonečná vojna nás nechal na pokraji sedačiek a sledovanie našich hrdinov v Endgame, ktorí sa spojili, aby zrušili Thanosovo lusknutie a priviedli späť všetkých, ktorí boli stratení, bolo emocionálnou horskou dráhou. Nie je to dokonalý film – veľa vecí sa dalo urobiť lepšie, ale splnil to najdôležitejšie: dal fanúšikom to, čo chcú.

Možno sa nikdy nedočkáme ultimátneho zúčtovania medzi Thorom a Thanosom, aké si zaslúžime, ale toto je dostatočne blízko. Aj keď je to pre niektoré z týchto postáv koniec, cítim sa spokojný s vedomím, že títo herci dali do týchto úloh všetko a priniesli uspokojivé zakončenie jedného z najlepších príbehových oblúkov Marvelu.

Cesta do fantázie

Aj keď sa nezaujímate o japonskú kultúru a anime, vo filmoch Hayaa Miyazakiho si môžete užiť a oceniť mnohé. Cesta do fantázie dokonale vystihuje, prečo sú jeho filmy také očarujúce. Druhý najziskovejší anime film všetkých čias Spirited Away je krásna temná rozprávka o dievčati, ktoré náhodou narazí na niečo, čo sa zdá byť opusteným zábavným parkom.

Prechádza do ríše bohov a musí nielen zachrániť seba, ale aj svojich rodičov, ktorí boli premenení na prasatá. Film získal v roku 2003 Oscara za najlepší animovaný film a zostáva príkladom toho, prečo nie sú všetky rozprávky nevyhnutne určené pre malé deti.

Schindlerov zoznam

Film Stevena Spielberga Schindlerova archa, nakrútený podľa románu Thomasa Keneallyho, získal nielen sedem Oscarov, ale zapísal sa aj ako jeden z najlepších filmov storočia.

Spielberg v ňom opisuje život Oskara Schindlera, podnikateľa žijúceho v Nemecku počas druhej svetovej vojny, ktorý zachránil životy tisícov Židov tým, že im ponúkol prácu.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov