TOP 10

Koniec sveta: Toto sú tie najhoršie predpovede

koniec sveta

videní: 789

Čierna diera

Vedci taktiež predpokladajú, že život na Zemi by mohla vyhubiť čierna diera. Najdesivejšie je to, že ak by sa na nás takáto čierna diera rútila, vedeli by sme o tom, no nemohli by sme s tým nič urobiť. Boli by sme jednoducho bezmocní…

Mimozemšťania

Niektorí odborníci predpovedali, že sme len pár rokov od kontaktu s mimozemšťanmi. Podľa Stephena Hawkinga, by to bolo nie príliš šťastné stretnutie. Porovnal to so stretnutím domorodých Američanov s Columbom. Pravdepodobne by návštevníci z vesmíru boli technologicky pokročilejší a mohli by prenášať rôzne ochorenia, ktoré by náš organizmus nezvládol.

Kresťanská apokalypsa

Biblia predpovedá, že pred koncom sveta sa uskutoční mnoho vojen, hladomorov a zemetrasení. Povstane tak 10 kráľovstiev a ich armády budú pochodovať do Izraela. Súčasní teoretici, veriaci konšpiračným teóriám, tvrdia, že takýto koniec sveta nastane v roku 2025.

Hackovanie strategických systémov

Keďže náš svet ovláda technika, mnoho vedcov sa obáva, že sa to pre nás môže skončiť katastrofou. Technickí odborníci tvrdia, že hackeri sú čoraz viac sofistikovanejší a mohli by sa zamerať napríklad na elektrické siete, jadrové elektrárne a zariadenia na úpravu pitnej vody. Týmto by priviedli svet do anarchie a keďže systémy by boli destabilizované, malo by to dopad na celý náš svet.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov