Foto

Najvtipnejšie kuchárske zlyhania zdieľané na internete

kuchárske zlyhania

videní: 523

Najvtipnejšie kuchárske zlyhania zdieľané na internete: Pred viac ako dvetisíc rokmi veľký rímsky filozof Seneca povedal: “Mýliť sa je ľudské” a najmä touto vetou zvečnil svoje meno. Teraz už presne nevieme, pri akej príležitosti to legendárny mysliteľ takto povedal, takže môžeme len hádať.

Tu je jeden z týchto dohadov – vzhľadom na to, že v Senecových listoch sa veľa pozornosti venuje chutnému jedlu, je celkom možné, že filozofa jednoducho rozrušilo nejaké nevydarené jedlo, jeho vlastné alebo niekoho iného.

Áno, všetci robíme chyby, aj keď niečo varíme. Varenie je ako umenie – kvapka omáčky alebo oleja navyše, a už je hotový nový geniálny recept. Je však oveľa pravdepodobnejšie, že práve kvôli tejto kvapke navyše vznikne niečo naozaj nechutné, čo navždy zničí vašu kulinársku povesť, a to aj vo vašich vlastných očiach.

Predpokladá sa, že kľúčom k úspešnému stand-upu sú vtipné vtipy o sebe, pretože ľudia majú radi iróniu. To je pravdepodobne hlavný dôvod popularity komunity na Reddite pod samozrejmým názvom “Cooking Fails” (kucharské zlyhania), kde už viac ako päťsto ľudí zdieľa obrázky svojich vlastných kuchárskych katastrof a sprevádza ich vtipnými komentármi.

Najvtipnejšie kuchárske zlyhania zdieľané na internete

Práve som sa naučila, že kurkuma + horúca voda + ryžové rezance = Satanove cestoviny. Kričala som

Pri rozbaľovaní mi spadol cheesecake

Priateľ píše: “Zrejme som si namiesto vrecka na pečenie kúpil vákuové vrecká”

Očakávania vs. realita

Upiekla som koláč

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov