Foto

10 úsmevných dôkazov, že ľudstvo nie je také skazené, ako sa zdá

ľudstvo

videní: 865

Príroda potrebuje byť statočná, pretože my, ľudia, sme niekedy dosť nevďační. To ale neplatí o týchto 10 príkladoch inžinierstva a dizajnu myslenia. Títo umelci a plody ľudskej láskavosti sú dôkazom toho, že ešte nie je všetko stratené. Predsa len to ľudstvo nie je také zlé!

Niekedy nás rozčaruje dobrý skutok, inokedy pri srdci zahreje kúsok pouličnej maľby. Verím, že tomuto svetu by sme mali ďakovali za všetky tie skvelé príležitosti, aké sa nám v živote naskytnú. A pokiaľ bude ľudstvo mať stále viac pozitívnej energie, tak by sa nám mohlo dariť aj v ďalších desaťročiach.

1. Koncept lietadla v tvare V

Nielenže je to úplne nový spôsob, ako sa dívať na lietadlá v oblohe, ešte ide aj o záchranu planéty. Toto lietadlo by malo totižto spotrebovať až o 30 percent menej paliva ako lietadlo v klasickom tvare.

2. Vstup do vody pre kačičky

Čo na to povedať? Úžasný nápad ako spríjemniť cestu do vody našim opereným kamarátom.

3. Aj starý peň má právo na nový život

Výrub stromov je stará známa vec. Niekedy sa ale v rámci rovnováhy dá z niečoho na prvý pohľad nepotrebného spraviť niečo, čo úžasne zapadne do svojho okolia.

4. Bunda vyrobená z plastových tašiek

Recyklácia je témou číslo 1. Výborne sa s tým popasoval umelec, ktorý si bundu vytvoril z jedenástich vrstiev igelitových vriec.

5. Kompostovateľné obaly z drevených vlákien

Každý si občas kúpi niečo v plastovom obale, ale po použití polotovaru tento kus plastu teší už len do spaľovne. Po novom však niektoré značky začali používať kompostovateľné obaly, ktoré sa môžu dať znova recyklovať.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov