Tipy a triky

Ako nám pes dáva najavo, že nás miluje? Tu je 5 spôsobov

pes

videní: 1.5K

Milujeme naše psy, ako keby boli členmi rodiny – pretože sú tu pre nás. Našim psom dokazujeme, že ich máme radi, a to nielen pravidelnou starostlivosťou, ale aj tým, že sa im snažíme spraviť radosť rôznymi maškrtami, či hračkami. Ako nám ale pes dáva najavo, že nás má rád?

 

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Ale ako nám naši miláčikovia hovoria, že nás tiež milujú? Niekedy sa môže zdať, že je to jednostranný vzťah, ale naše psy nás majú radi rovnako, ako ich máme radi my.

5. Hranie a drsnejšie zápasenie

Foto:Pixabay

Foto:Pixabay

Niekedy sa ti môže zdať, že sa s tebou psík chce hrať v najviac nevhodnom čase. Aj to je však spôsob, akým nám vyjadrujú lásku. No môže sa ti zdať, že majú zvláštny spôsob hry – niekedy možno dokonca až trochu drsný. Ak si niekedy sledoval svojho psa pri hre s iným psom, budeš vedieť rozpoznať rovnaké správanie i k tebe. Jednoducho, je to ich prirodzený spôsob hrania. Trochu zápasenia s tvojím psom je určite bezpečné a zábavné, a dokonca ti nová hra umožní, aby bol tvoj vzťah so psom silnejší. 🙂

4. Psík s tebou spí

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Psy sú spoločenské zvieratá. Už od počiatku psy spávali tak, že sa chúlili do klbka. To im pomáhalo udržiavať sa v teple a pomáhalo im to cítiť sa v bezpečí. Je to tiež spôsob, ako ti tvoj pes dokazuje, že mu na tebe záleží. Chce byť blízko teba a je to jeho prirodzený spôsob, ako ukázať, že sa cíti pohodlne a vníma ťa ako rodinu.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov