Foto

TOP10: Ako to vyzerá, keď zabudneš, čo do práčky nepatrí?

práčky

videní: 995

Nie všetky momenty v živote sú veselé. Predstav si, že do práčky vložíš obľúbenú mikinu a po hodine začneš hľadať peňaženku. Ako veľmi ti stiahne žalúdok?

Určite si spomínaš na tie chvíle, keď si doma prevracal očami, ak ti mama hovorila, že si treba pred praním starostlivo všetko vybrať z vrecka. Ale, či už sa o tvoje čisté oblečenie starajú rodičia alebo ty sám, vedz, že strkať do práčky veci, ktoré tam nepatria, sa ti skutočne nevyplatí.

U nás doma sa vždy nájde nejaká zatúlaná skrutka v monterkách, ktorá počas nasledujúcich dvoch hodín prania kričí o pomoc. Horšie sú na tom zabudnuté vreckovky, z ktorých sa pomocou pracieho cyklu stanú chuchvalce plné vlasov a špiny, no a akoby to nestačilo, zachytia sa na všetkom, čo si do práčky dal. Nasledujúce príklady ti ukážu, že by to mohlo dopadnúť ešte oveľa horšie.

10. Ak si rád púšťaš hudbu, nemal by si pustiť z hlavy slúchadlá, ktoré nosíš neustále vo vačku

9. To, že sa tento balzam na pery neroztiekol po celej práčke je zázrak!

8. Kniha sezónnych zápasov už neposlúži nikomu.

7. Keď už sa rozhodneš hodiť do práčky páperové vankúše, mal by si sa niekoľkokrát uistiť, že nikde žiadne pierko netrčí. Alebo ich daj jednoducho do čistiarne! Inak to môže dopadnúť aj takto…

6. Mince sú prvotriednym tovarom, ktorý si zachová svoj tvar aj po intenzívnom točení v bubne práčky. To ale neznamená, že za to nezaplatí svoju daň ich vzhľad.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov