Foto

Ľudia, ktorí mali jedinú úlohu a nešťastne zlyhali

ľudia

videní: 714

Ľudia, ktorí mali jedinú úlohu a nešťastne zlyhali: Pred niekoľkými rokmi sa internet zbláznil, keď prestížny výrobca tehotenských testov zverejnil reklamu, na ktorej bol zobrazený pár so ženou so 7-mesačným tehotenským bruškom, ktorá si robila tehotenský test, aby sa uistila o svojom stave. No tak, zadávateľ reklamy, mal si jednu jednoduchú úlohu!

Tento vtipný nepodarok je len jedným z mnohých. Vďakabohu, že máme smartfóny na zachytenie alebo ešte lepšie nakrútenie videí takýchto epických momentov, na ktoré narazíme, keď sa nám naozaj chce len zakričať: “Mali ste jednu úlohu!” Vždy, keď zostavujeme takýto zoznam, sme ohromení, ale najmä niektoré položky v tomto zozname sú jednoducho ohromujúce.

Aby ste sa stali odborníkom v akejkoľvek oblasti, musíte niečo študovať stovky a dokonca tisíce hodín, alebo aspoň tak sa to hovorí. My však veríme, že ľudia na tomto zozname sa s veľkým výskumom ani nenamáhali. Teda, žiadnym výskumom.

Nie je možné učiť sa bez toho, aby ste robili chyby. Niektoré chyby sú však také smiešne, že ich nemožno ignorovať! Ktorý z nich je váš obľúbený?

Ľudia, ktorí mali jedinú úlohu a nešťastne zlyhali

Mala si doslova jednu úlohu, kalkulačka

Pozitívom je, že toto auto je teraz pripravené na preteky

“Áno, akoby si ho nechcel zjesť!”

 

Keď ste stavebný robotník s umeleckým duchom:

Ako si to vôbec dokázal?

Jahody verzus hrozno

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov