Kvízy

Vyber si jednu z možností a spoznaj skryté tajomstvo svojej osobnosti

osobnosti

videní: 1.8K

Myslíš si, že vieš všetko o svojej osobnosti? Ak máš aj čo najmenšie pochybnosti, mal by si pokračovať v čítaní tohto článku.

Naše podvedomie je veľmi temné miesto a jeho pochopenie si vyžaduje roky a roky psychoanalýzy. Podvedomie dokáže odhaliť naše najhlbšie obavy, tajné túžby a potlačené emócie. Niektorí z nás však nepoznajú ani základné črty svojej osobnosti. V dnešnom článku môžeš spoznať skryté tajomstvá svojej osobnosti a to vďaka jednoduchej úlohe. Z nasledujúcich ilustrácii oka si vyber jedno, ktoré ti je najbližšie. Viac sa dočítaš v ďalších riadkoch tohto článku.

 

 

1. Si otvorená duša

Si veľmi jemný a empatický človek, ktorý by vo svojom srdci privítal kohokoľvek. Veríš skôr v získavanie skúseností ako v uzatváranie sa pred svetom. Radšej sa zraníš alebo rozčúliš, ako keby si nemal mať vôbec žiadne emócie. Napriek tomu sa snažíš vyhýbať tomu, aby si svetu ukazoval svoje starosti a neistotu a taktiež nerád zdieľaš svoje problémy si inými ľuďmi – veríš, že takéto záležitosti by si si mal riešiť v súkromí.

Neustále sa tu snažíš byť pre iných ľudí, aj keď máš hlboko vo vnútri zlomené srdce. Pomáhať druhým je jedna z tvojich najlepších vlastností.

2. Si svedomitý

Považuješ sa za spravodlivého a rád robíš správne veci. Je to jedna z tvojich základných životných hodnôt a snažíš sa ňou riadiť. Rád na ľudí urobíš skvelý prvý dojem a v hlave máš dokonalý obraz svojho ideálneho ja. Tiež veríš, že tvoje činy majú obrovský vplyv na životy iných a to bez ohľadu na to, aké veľkorysé alebo malé tvoje činy sú.

Nerád vidíš okolo seba biedu a nespravodlivosť a snažíš sa to napraviť vlastným konaním. Tvoje životné motto je: “Buď zmenou, ktorú chceš vidieť vo svete.” A týmto mottom sa snažíš riadiť každý jeden deň.

3. Si uväznený vo vlastnej minulosti

Hlboko vo vnútri máš pocit, že si v pasci, no niekedy naozaj nedokážeš presne určiť, odkiaľ tento pocit prichádza. Si typ človeka, ktorý má za sebou veľmi divokú a nepríjemnú minulosť – a tá ťa dodnes ovplyvňuje. Nemôžeš sa ubrániť pocitu, že tvoj život je chorý a ironický vtip. Napriek tomu si veľmi silný a vždy sa snažíš nájsť mier – dokonca aj v tých najmenších veciach vo svojom každodennom živote.

Nezdieľaš svoje najtemnejšie myšlienky so svetom a naučil si sa riešiť situácie a svoje pocity po svojom. Bolo ti ublížené, ale nechávaš si to iba pre seba. Si vynikajúcim posudzovateľom charakteru a navyše vieš, ako pozbierať roztrúsené kúsky.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov