Kvízy

Vyber si jednu z možností a spoznaj skryté tajomstvo svojej osobnosti

osobnosti

videní: 2.0K

 

4. Si filozofujúci človek

Rád pozoruješ a analyzuješ detaily. Rád skúmaš slová a obrazy, aby si pochopil svet okolo seba. Je to ako keby každá veta bola hádankou a musíš ju rozložiť kúsok po kúsku, pretože len tak z nej dostaneš skutočný význam – a to sa mnohým ľuďom nepodarí. Veľa premýšľaš a prehodnocuješ. Vďaka tomu dokážeš spoznať hlbší zmysel vecí.

Veľmi ľahko sa stratíš vo vlastných myšlienkach a to spôsobí, že sa tvoje vnímanie trocha zahmlí. Nie vždy dokážeš identifikovať, čo sa považuje za “správne” alebo “nesprávne”. Napriek tomu nechceš svetu ukázať, aký si si vecami neistý a považuješ sa za veľmi sebavedomého jedinca. Vidíš život ako komplikovanú skladačku a snažíš sa prísť na to, kam všetky kúsky zapadajú. Možno nikdy nepochopíš význam všetkého, ale to ty vieš a si s tým v poriadku.

 

 

5. Si tajomný

Si typ človeka, ktorý na seba ešte neprišiel, no jedným si si istý: nemáš rad nálepky a škatuľkovanie. Máš rad rozpory a tvoje pocity ľahko ovplyvnia tie najjednoduchšie veci. Napriek tomu toho o sebe s ostatnými veľa nezdieľaš, pretože sa ti v skutočnosti nepáči, ako sa ťa snažia všetci zaradiť do škatuľky.

Si človek s niekoľkými slovami a záhadnými činmi. Si divák, rád vidíš reakcie a rád pozoruješ a počúvaš ľudí predtým, ako im povieš svoj názor. Hovoríš len veci, o ktorých si si úplne istý.

6. Si citlivý a jemný človek

Si typ človeka, ktorý rád pozoruje veci. Cítiš sa dobre zakorenení vo svete a veľmi dobre si uvedomuješ všetko okolo seba, pretože dokážeš veľmi ľahko čítať ľudí a situácie. Môžeš cítiť veľmi hlboké, silné emócie a niekedy ťa môžu ovplyvniť aj tie najnepodstatnejšie veci. Ľahko sa rozplačeš – dokonca aj pri smiechu, pretože tvoje emócie sú zvyčajne mimoriadne silné.

Nevadí ti ukázať svetu svoje slabé stránky alebo to, aký si krehký, pretože máš pocit, že nemáš čo skrývať a ľuďom tak ukazuješ svoju intuitívnu stránku. Veľmi dobre rozumieš situáciám vo svojom okolí a často si prvý, kto vidí, čo ešte len prichádza.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov