Foto

Zlyhanie: Ľudia, ktorí sa snažili, ale dramaticky zlyhali

zlyhanie

videní: 666

Zlyhanie: Neúspechy sú súčasťou života. Dokonca aj keď máte jedinú prácu a pokazíte ju, ako napríklad montáž záchoda tak, že sa dvere do kúpeľne nezatvárajú, keď dáte bábike Elmo oči na zadnú časť hlavy alebo dokonca len vtipne prepisujete slová… je to v poriadku! Z chýb sa učíme.

Nikto nie je chránený pred zlým dňom a chybami v práci, ale zdá sa, že niektorí ľudia sa snažia robiť veci spôsobom, ktorý má ďaleko od normálu. Značka Stop, ktorá sa akoby skrýva pred vodičmi, kúpeľňa uprostred schodiska alebo dizajn taniera, ktorý vyzerá ako pleseň, sú len niektoré z príkladov, o ktoré sa ľudia podelili so svetom na sociálnych sieťach.

Kedy ste naposledy videli niečo, čo vás prinútilo povedať: “Mali ste jednu úlohu…”? Najlepšie, čo môžete urobiť, je podeliť sa o toto poučenie s ostatnými, predísť rovnakej situácii a zasmiať sa na nej rovnako ako títo ľudia. Tu sme zhromaždili niekoľko obrázkov, ktoré vás môžu prinútiť zamyslieť sa nad tým, čo si preboha mysleli ľudia vykonávajúci svoju prácu!

Zlyhanie: Ľudia, ktorí sa snažili, ale dramaticky zlyhali

Podľa mňa je to vysoké dievča…

Ach áno, vzdelanie!

“Nie som si istý, či to takto funguje. Poslúchni značku alebo zaplať pokutu. Akú značku? Neviem to prečítať. Blokuje ju.”

“Nečudo, že som sa trápil…”

Walmart nikdy nesklame!

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov