Kvízy

Ako by si sa zachoval v tejto situácii? Výsledok môže o tebe veľa prezradiť

prezradiť

videní: 1.1K

Vieš, ako by si sa zachoval v tejto modelovej situácii? Výsledok môže o tebe veľa prezradiť!

V živote je veľa vecí, ktoré o tebe môžu veľa prezradiť, napríklad každodenné zvyky a reč tela. Dokonca aj výber smartfónu môže odhaliť aspekty tvojej osobnosti! Zvykli sme si na myšlienku, že existujú 2 typy rozhodnutí, ktoré môžeme urobiť v situácii: Správna a nesprávna. Náš test však nie je tak jednoduchý. Nemôžeš si vybrať “nesprávnu” možnosť, pretože všetky sú správne!

Tvojou úlohou si bude vybrať 1 zo 4 možností v modelovej situácii, ktorej by si sa ihneď neodkladne venoval. Ako by si sa teda zachoval? Výsledok o tebe môže veľa prezradiť. Mal by si si preto poriadne rozmyslieť, ktorá možnosť je ti najbližšia.

 

 

Čo by si urobil ako prvé, ak by si sa nachádzal v tejto miestnosti?

1. Vypol by si varnú kanvicu

Ak si si vybral kanvicu, môže to znamenať, že si vášnivý a skôr temperamentný človek. Rozhoduješ sa rýchlo bez pochybností a nič ti nezabráni v dosiahnutí tvojho cieľa. Monotónnosť ťa rýchlo omrzí. Staráš sa o svoju bezpečnosť a nemáš rád prekvapenia. Je pre teba jednoduchšie dodržať jasne stanovený plán bez zbytočných a nečakaných zvratov.

 

 

2. Prijal by si telefonický hovor

Zdvihnutie telefónu môže znamenať, že si sústredený a diplomatický človek. Cítiš zodpovednosť a je pre teba ťažké akceptovať hrubé chyby iných. Môžeš byť opísaný ako obchodník, ktorý je schopný robiť veľa vecí súčasne. Dokážeš ľahko komunikovať s ľuďmi. Rád nadväzuješ užitočné známosti a rád si v centre pozornosti.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov