Tipy a triky

Chceš ušetriť? Nikdy nemíňaj peniaze na tieto veci

peniaze

videní: 392

Chceš ušetriť peniaze? Nikdy nemíňaj svoje peniaze na nasledujúce veci a možno sa ti podarí trocha ušetriť. Hlavne v týchto ťažkých časoch sú tieto rady prospešné.

Veľa ľudí v poslednom období zostalo bez práce, alebo má obmedzenú možnosť chodiť pracovať za normálnu plácu. Hold, zúfalé situácie si vyžadujú zúfalé riešenia. V týchto ťažkých časoch by si mal prehodnotiť, na čo míňaš peniaze a ubezpečiť sa, že robíš naozaj rozumné rozhodnutia. A keď sa ti to podarí, pokračuj v tom aj po skončení pandémie.

Lotérie a stávky

Lotérie a stávky sú jeden masívny podvod. Ceny určite vyzerajú lákavo – kto z nás by nechcel zarobiť 90 miliónov? Skutočné šance na výhru v porovnaní s potenciálnym vyplácaním sú ale tak vzdialené, že aj tých najsilnejších stávkarov čaká časom sklamanie.

Predplatné časopisov

 

Ak máš koníček, ktorý pohlcuje celú tvoju myseľ už od prebudenia, predplatné časopisov sa javí ako skvelý spôsob aktualizácie dát. V súčasnosti máš ale všetko na internete! Tak načo míňať peniaze na predplatné alebo na kúpu časopisov? Online obsah sa predsa len pravidelne aktualizuje, novinári dokážu spracovať všetko behom pár minút a keď sa objavia nové informácie, budeš o nich vedieť hneď.

Časopisy sú drahé pre tvoju peňaženku aj pre životné prostredie. Pri výrobe sa používajú lesklé farby, vysokokvalitný papier a iné, bohužiaľ neudržateľné materiály. Naopak, online obsah je pre životné prostredie omnoho priaznivejší, najmä vzhľadom na súčasný posun k udržateľnejším zdrojom energie.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov