Luxusný život

10 slávnych ľudí, ktorí prerazili až po tridsiatke

tridsiatke

videní: 1.9K

7. Morgan Freeman

Jedna z najrešpektovanejších hviezd Hollywoodu, Morgan Freeman, miloval herectvo už od detstva, ale po strednej škole sa rozhodol pripojiť sa k vojenskému letectvu. Freeman nakoniec opustil letectvo, aby sa etabloval ako herec, ale chvíľu mu to trvalo. Svoju prvú veľkú rolu dostal vo veku 50 rokov.

6. J. K. Rowlingová

Pred tým, ako J. K. Rowlingová napísala Harryho Pottera, najpredávanejšiu knižnú sériu v histórii, zápasila s depresiou, chudobou, zlým rozvodom a hľadala spôsob, ako zabezpečiť svoje dieťa. Počas tejto ťažkej doby začala písať príbeh Harryho Pottera. Prvá kniha vyšla v roku 1997, keď mala 32 rokov.

5. Liam Neeson

Liam Neeson mal po škole niekoľko príležitostných zamestnaní, ako napríklad operátor vysokozdvižného vozíka či vodič kamiónu. Po tom, čo dostal svoju prvú hereckú úlohu vo veku 25 rokov, musel Neeson počkať ďalších dlhých 15 rokov, kým prerazil vo veľkom filmovom hite Schindlerov zoznam.

4. Steve Carell

Steve Carell nedostával žiadne hlavné filmové úlohy, no v jeho kariére nastal obrovský obrat, keď dostal úlohu šéfa v seriáli The Office, keď mal 43 rokov.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov