Luxusný život

10 slávnych ľudí, ktorí prerazili až po tridsiatke

tridsiatke

videní: 1.7K

Veľa ľudí sa vzdáva svojich snov, pretože si myslia, že sú jednoducho príliš starí. No úspech predsa nepozná vek. Dôkazom je aj týchto 10 príbehov úspešných ľudí, ktorí prerazili až po tridsiatke.

10. Stan Lee

Kultový autor komiksov Stan Lee vstúpil do priemyslu, keď mal len 17 rokov. Začal pracovať ako asistent na oddelení komiksov pre spoločnosť Timely Publications. Avšak aj po povýšení mu trvalo dlhý čas, kým prerazil. Stan Lee publikoval svoj prvý komiksový hit až v roku 1961, keď mal takmer 39 rokov.

9. Alan Rickman

Herec Alan Rickman, ktorý je najlepšie známy svojou úlohou v kultových filmoch o Harrym Potterovi, začal svoju kariéru v úplne inom odbore. Pred tým, ako sa stal hercom, budoval svoju kariéru v grafickom dizajne. Rickman si dokonca otvoril grafické štúdio s názvom „Graphiti“. Vo veku 26 rokov sa rozhodol stať sa hercom a zúčastnil sa Kráľovskej akadémie dramatického umenia. Jeho talent však bol rozpoznaný až po tom, čo v roku 1988 účinkoval v „Die Hard“ (Smrtonosná Pasca) vo veku 42 rokov. Jeho sláva vyletela v momente, kedy dostal rolu Severusa Snapa v prvom filme série Harryho Pottera v roku 2001, keď mal 55 rokov.

8. Samuel L. Jackson

Dnes 70-ročný Samuel L. Jackson je jedným z najvýraznejších hercov všetkých čias, ktorý hral vo viac ako stovke filmov. Dráma ho síce zaujala približne vo veku 20 rokov, no svetovú slávu dosiahol až ako 46-ročný pre vynikajúcu úlohu vo filme Pulp Fiction.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov