Zaujímavosti

Ako na opar? Vďaka týmto tipom sa ho zbavíš raz-dva!

opar

videní: 395

Asi dve tretiny dospelého obyvateľstva na svete prenášajú vírus, ktorý spôsobuje opar. Bohužiaľ, akonáhle sa tento vírus dostane do tela, nezmizne, jednoducho žije v tvojich nervových bunkách. Dobrá správa je, že väčšine z týchto “nakazených” ľudí sa nikdy neukážu žiadne príznaky. Avšak tí, ktorí nemajú také šťastie vedia, ako bolestivé a nepríjemné môžu byť tieto pľuzgiere. Preto tu máme pre teba niekoľko prírodných bojovníkov, ktorí opar zaženú raz-dva!

1. Cesnak

opar

Cesnak má silný prirodzený antimikrobiálny účinok a môže pomôcť pri skrátení doby hojenia. Môže byť aplikovaný priamo na opar. Ak ho užívaš v štádiu skorého brnenia a podchytíš pľuzgiere predtým, ako sa objavia, môže im zabrániť v rozvoji.

2. Éterické oleje

opar

Éterické oleje z mäty piepornej a čajovníka sú známe svojimi antivírusovými, antibakteriálnymi a antiseptickými vlastnosťami a niektoré štúdie ukázali, že tieto oleje môžu zastaviť tvorbu oparu, ak ich použiješ v počiatočnom štádiu.

Zrieď kvapku alebo dve z jedného z týchto olejov s lyžičkou kokosového alebo olivového oleja a aplikuj ho priamo na opar pomocou vatovej tyčinky.

 

3. Vitamín C

opar

Posilnenie imunitného systému je kľúčom pri liečbe oparu a vitamín C je známym antioxidantom a imunitným posilňovačom . Najlepší spôsob, ako dosiahnuť lepšiu imunitu tvojho tela je vyvážená strava bohatá na vitamín C.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov