Zaujímavosti

Obrázok, ktorý môže odhaliť váš najväčší strach!

strach

videní: 968

Obrázok, ktorý môže odhaliť váš najväčší strach: Nože, húsenice, motýle a jablká majú jedno spoločné: môžu odhaliť váš strach. Pohľad na nejakého strašidelného klauna alebo pavúka, ktorý sa k vám plazí, vás možno prinúti vyskočiť zo stoličky, ale vo vašom podvedomí sa skrývajú určité obavy, o ktorých existencii možno ani neviete.

Chceme preniknúť do vášho hlbokého podvedomia a pomôcť vám pochopiť, čoho sa skutočne bojíte. Stačí sa pozrieť na obrázok a venovať pozornosť prvému obrazu, ktorý sa objaví.

Obrázok, ktorý môže odhaliť váš najväčší strach

Čo vidíte ako prvé?

 

Ak ste videli motýľa:

Bojíte sa, že by vás niekto mohol zradiť. Máte sklon k väčšej nedôvere, pravdepodobne preto, že vás iní zranili a odmietli. Motýle môžu symbolizovať aj traumatickú udalosť z detstva alebo odmietnutie na pracovisku. Keď prejdeme takouto skúsenosťou a náš mozog ju nedokáže spracovať, znovu sa objaví, keď podobná situácia vyvolá túto spomienku.

Ak ste videli jablko:

Ak ste videli jablko ako prvé, znamená to, že váš najväčší strach je smrť. To možno nie je až také veľké odhalenie, keďže sa jej všetci bojíme. Ide však o to, že v skutočnosti sa bojíte straty niekoho veľmi blízkeho. Ste milujúci človek, ktorému záleží na druhých, a je pravdepodobné, že tento strach vychádza z traumatického zážitku. Strata niekoho v minulosti mohla vo vašom podvedomí zanechať trvalú jazvu.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov