Kvízy

Si inteligentný? Zisti to v tomto krátkom teste, ktorý pozostáva len z troch otázok!

inteligentný

videní: 2.4K

Myslíš si, že si inteligentný? Inteligentný človek sa často definuje ako osoba s vysokými kognitívnymi schopnosťami, ako je napríklad schopnosť učiť sa rýchlo, riešiť problémy, pracovať s abstraktnými konceptami a komunikovať efektívne. Inteligencia sa môže merať rôznymi spôsobmi, napríklad pomocou inteligenčných testov, ktoré môžu zahŕňať rôzne úlohy, ako napríklad logické myslenie, matematické schopnosti a slovné zásoby.

IQ testov je plný internet a zväčša sa skladajú z obrovského množstva otázok, ktoré sú často náročné. Najhoršie, čo sa ti môže stať, je, že po skončení takéhoto testu, ktorý ti zabral 15 minút, od teba webstránka požaduje, aby si poslal SMS v hodnote niekoľkých eur.

 

To sa ti však nestane pri tomto teste, ktorý je úplne krátky. Pozostáva totiž iba z troch otázok, ktoré na prvý pohľad pôsobia jednoducho, ale sú skutočne také priehľadné? Pri tomto teste však ide aj o čas, ktorý ti vyriešenie otázky zaberie. Čím rýchlejšie, tým inteligentnejší si. 🙂 Dosť bolo slov, tu sú otázky:

1. Otázka

Baseballová pálka a loptička stoja spolu 1,10 eura. Pálka je pritom o jedno euro drahšia ako loptička. Koľko stojí loptička?

2. Otázka

Ak trom strojom trvá tri minúty zostrojiť tri súčiastky, ako dlho bude trvať 100 strojom zostrojiť 100 súčiastok?

3. Otázka

V jazere plávajú lekná. Každý deň sa obsah plochy, ktorú zaberajú, zväčší dvojnásobne. Ak bude leknám trvať 28 dní, kým pokryjú celú vodnú plochu jazera, ako dlho zaberie leknám, kým zaplnia polovicu jazera?

Odpovede na otázky nájdeš na ďalšej strane

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov