Kvízy

Iba 1 z 10 ľudí dokáže nájsť chybu na tomto obrázku. A čo ty?

chybu

videní: 2.8K

Pozri sa pozorne ešte raz. Tvoj mozog je zvyknutý sústrediť sa na veci, ktoré nie sú dôležité. Totiž, ak si veci vizualizujeme, náš mozog nám posiela správy a informácie do očí, ktoré nám hovoria, čo vlastne vidíme.

Takže na chvíľu zatvor oči, potom ich otvor a znova sa pozri na obrázok vyššie. Už si si to všimol? Nie? Tak tu je menšia rada: pozri sa na auto. Niečo tu nie je celkom v poriadku.

Mnoho iných čitateľov si to už určite všimlo, ale samozrejme nezabúdame na ľudí, ktorí si to stále nevšimli a preto im podávame vysvetlenie.

 

 

Venujme teda pozornosť na garážovú bránu a veľkosť auta. Nie je možné, aby sa dvere zavreli. Odpoveď sa teraz zdá byť jednoduchá, ale na odhalenie chyby je potrebné myslieť na fyziku auta a priestor, ktorý je potrebný na zatvorenie dverí. Tak, ako je postavená garáž na tomto obrázku to jednoducho nie je možné a garáž by mohla byť zatvorená iba v prípade, ak by bola prázdna a auto by parkovalo von.

 

 

Tak čo, páčila sa ti táto hádanka? Ak áno a ešte stále nemáš dosť, tak sa pozri aj na nasledujúci obrázok. Taktiež sa zameraj na najmenšie detaily a skús nájsť chybu. A aby sme ti to trocha uľahčili, tak máme pre teba jeden tip: je to menší detail, ako by si si mohol myslieť.

 

 

Na prvý pohľad vidíš iba obyčajný kancelársky stôl so stoličkou a niekoľkými ďalšími predmetmi na stole. Môžeš si všimnúť niečo zlé? Nie? Tak máme pre teba ďalší tip: Pozri sa na stôl. Niečo tam nie je v poriadku.

Pozri sa na telefón a kalendár. Už si si to všimol? Áno, máš pravdu! Dátum je nesprávny. September má iba 30 dní, nie 31.

Tieto dva obrázky ti dnes ponúkli skvelý tréning pre tvoje mozgové závity. Teraz si môžeš užiť zvyšok – dúfame krásneho dňa.

Zdroj: healthyfoodhouse topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov