Zaujímavosti

Alarmujúce znaky toho, že sa dosť nehýbeš

znaky

videní: 715

Dnes plánujeme v našich kanceláriách pracovať o niečo dlhšie, zajtra plánujeme maratón Netflixu, sme príliš leniví na nakupovanie, takže si jedlo objednávame online. So všetkými týmito modernými vychytávkami sa z nás stávajú neuveriteľne leniví ľudia cediaci na gauči. Nie je žiadnym prekvapením, že naše telá začnú podliehať panike a hovoria nám, že je skutočne čas postarať sa o seba. Toto sú znaky toho, že sa nehýbeš dostatočne a určite by si ich nemal podceniť.

5. Tvoje oči sú opuchnuté

Sedavý životný štýl je jedným z hlavných spúšťačov zadržiavania vody. Opuchnuté oči sa objavujú v dôsledku dlhodobého pobytu v  horizontálnej polohe. Takže spánok nie je nakoniec taký neškodný. Jóga sa považuje za najlepšie riešenie. Ásany vyvíjajú tlak na hlavu a zvyšujú cirkuláciu. Akonáhle začneš do svojho každodenného života začleňovať nejaký pohyb, opuchnuté oči už nebudú problémom.

4. Znaky ako zápcha

Cvičenie je dôležité pre pravidelné vyprázdňovanie. Ak tráviš väčšinu času v sede, trvá to viac času, kým sa jedlo presunie cez hrubé črevo. V dôsledku toho je množstvo vody, ktoré telo absorbuje zo stolice zvýšené, čo spôsobuje zápchu. Pravidelný pohyb zlepšuje funkčnosť tráviaceho traktu. Aj obyčajné 5-minútové naťahovanie niekoľkokrát denne môže zabrániť zápche.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov