Zaujímavosti

Tieto zdravé jedlá a potraviny by si mal zaradiť do svojho jedálnička

zdravé jedlá

videní: 1.5K

Nasledujúce zdravé jedlá, ktoré ti ukážeme by si mal ihneď zaradiť do svojho jedálnička. Navyše tieto jedlá chutia vynikajúco.

Čo je podľa teba najdôležitejšia otázka všetkých čias? Byť či nebyť? Ako dosiahnuť svetový mier? Ak sa proti sebe v súboji postaví slon a hroch, kto z nich zvíťazí? Nie, nie a nie. Jednou z najdôležitejších otázok je: “Čo môžem jesť, zároveň mi to pomôže schudnúť a navyše to nebude chutiť ako kartón?”. My ti na túto otázku prinesiem odpoveď – Sú to tieto zdravé jedlá.

Najprv by si mal zo svojho slovníka vypustiť slovo “diéta”. To, čo potrebuješ a čo potrebujeme všetci, sú zdravé stravovacie návyky, nie hladovanie. To znamená pravidelne jesť zdravé jedlá. Nie len vtedy, ak chceme zhodiť nejaké kilá. Zdravé stravovanie pri chudnutí je rovnako dôležité ako cvičenie, a to sa jednoducho nedá obísť.

Máme tendenciu klasifikovať potraviny do kategórií “mňam ale zlé” a “zdravé, ale bez chuti”. Svet však nie je iba čiernobiely. Kuchárske knihy a online recepty ponúkajú obrovské množstvo jedál, ktoré sú bohaté na chuť a zdravé ingrediencie a poskytujú tú najlepšiu výživu, akú môžeš svojmu telu dopriať. Za zmienku však stojí aj to, že nie všetky zdravé recepty, ktoré nájdeš na internete, budú naozaj zdravé, takže si určite budeš musieť preštudovať zopár stránok o zdravej výžive.

V tomto článku nájdeš niekoľko chutných “receptov”, ktoré sú ideálne aj na vybudovanie si zdravých stravovacích návykov. Mnoho z nich by si mal skúsiť aby si sám zistil, že zdravé jedlá môžu byť chutné a môžeš sa na ne tešiť.

28. Čerstvé maliny, najmä keď sú ešte teplé od slnka

27. Tzatziki

26. Zrelé mango skvele poslúži miesto dezertu

25. Restovaný cícer. S trochou kari – skvelé pukance

24. Stredomorské jedlá

23. Čučoriedky. Malé, šťavnaté, chutné a sú dobré pre tvoj mozog pri spracovaní myšlienok a spomienok

22. Melón

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov