Foto

Najhoršie a najvtipnejšie zlyhania v kuchyni na fotografiách

zlyhania

videní: 4.4K

Kto nič nerobí, ten nič nepokazí. Zlyhania v kuchyni však bolia dvojnásobne. Nie len že ostávame hladnými, ale zároveň si pridávame ďalšiu prácu s uprataním kuchyne. V takýchto situáciách má každý z nás po ruke číslo na obľúbenú donášku. V dnešnom príspevku sa zameriame na zlyhania v kuchyni, ktoré medzi sebou ľudia zdieľajú na internete.

Pred viac ako dvetisíc rokmi veľký rímsky filozof Seneca povedal: “Mýliť sa je ľudské” a najmä touto frázou sa mu podarilo zvečniť svoje meno. Teraz presne nevieme, pri akej príležitosti to legendárny mysliteľ povedal, takže môžeme len hádať, či to nebolo pri niektorom z jeho zlyhaní.  Vzhľadom na to, že v Senecových poznámkach je veľa pozornosti venovanej lahodnému jedlu, môžeme tak špekulovať, že filozofa jednoducho rozrušilo nejaké nevydarené jedlá a obrovské zlyhania práve v kuchyni.

 

Áno, každý z nás robí chyby, aj keď sa snažíme uvariť niečo chutné. Varenie je ako umenie – kvapky omáčky alebo oleja navyše a máme z toho nový chutný recept. Oveľa pravdepodobnejšie je však to, že práve kvôli takejto kvapke navyše sa stane niečo katastrofické a ohavné, čo nám navždy pokazí našu kulinársku reputáciu – a to aj vo vlastných očiach.

Vraví sa, že tí najlepší zabávači sú najlepší práve vďaka tomu, že si vedia urobiť srandu zo seba. To je pravdepodobne hlavný dôvod, prečo je komunita na Reddite pod názvom “Cooking Fails” tak populárna. Ľudia tam totižto zdieľajú svoje vlastné zlyhania, ktoré nastali počas prípravy rôznych jedál. Tieto vlastné kuchárske katastrofy dopĺňajú o rôzne vtipné poznámky a komentáre.

V dnešnom príspevku tak nájdeš tie najzábavnejšie, najneočakávanejšie a absolútne neuveriteľné zlyhania z prostredia kuchyne a prípravy jedla. Veríme, že pri týchto fotografiách si spomenieš aj na svoje vlastné zlyhania, ktoré sa ti počas tvojho života udiali a rovnako veríme, že ti vyčarujú úsmev na tvári tak, ako to urobia tieto fotografie.

30. Práve som sa naučil tým najhorším spôsobom, že kurkuma + horúca voda + ryžové rezance = Satanove cestoviny

29. Spadol mi Cheesecake, keď som s ním manipuloval

28. Keď si pomýliš vrecko na pečenie s nálevovým vrecúškom

27. Očakávanie vs. realita

26. Nakladané avokádo. To bol teda nápad

25. Snažil som sa urobiť Churros, no miesto toho sa mi “podarili” Chookies

24. Upiekol som tortu – zrejme poputuje rovno do koša

23. Vajíčka s Worčestrovou omáčkou

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov