Foto

Nevkusné zariadenie príbytkov zachytené na fotografiách

zariadenie

videní: 1.9K

Veril by si tomu, že niektorí ľudia to dokážu poriadne prepáliť a ich zariadenie vlastných domovov je hotová katastrofa? Ak más určité pochybnosti, nasledujúce fotografie ti dokážu opak.

Budeme však spravodliví, pretože preferované zariadenie domácnosti sa líši u každého človeka. Buď svojim bytom dokážeš ľudí ohúriť, alebo znechutiť. Vyhovieť sa nedá každému a každý z nás ma trocha iný vkus. Samozrejme, každý z nás má právo na svoje vlastne zariadenie a svoj vlastný názor, to však neznamená, že by sme mali zachádzať do extrémov.

Každý z nás má jedinečný vkus, pokiaľ ide o zariaďovanie a spríjemnenie si obytných priestorov, no niekedy to jednoducho nie je ono a menej znamená viac. Tvoja rodina alebo susedia ti možno nepovedia pravdu, no internet k tebe nebude tak zhovievavý a povie ti to na plné ústa.

Facebooková skupina s názvom “That’s It, I’m Home/Home Decor Shaming” má používateľov, ktorí zdieľajú fotografie nevkusných, nepraktických alebo dokonca úplne divných zariadení domov a bytov. A áno, uhádol si správne, členovia spomínanej skupiny si krátia čas komentovaním zdieľaných obrázkov a vysvetľovaním, čo sa dalo urobiť lepšie alebo čo sa im na tom nepáči. Poďme sa teda spoločne pozrieť, ako by sme určite nechceli, aby to vyzeralo u nás doma.

21. Všetko čo viem, je to, že toto dievčatko jedného dňa vyrastie a ja dúfam, že nebude študovať dizajn

20. Pekná vec na tomto konferenčnom stolíku je, že krv z oškrabaných nôh pôjde ľahšie dole

19. Vysvetlí mi niekto prečo takýto gauč vlastne vznikol?

18. Pôsobí to veľmi chladno a tak trocha aj hrôzostrašne

17. Každý z nás má rád súkromie. Pani domáca ma zrejme iný názor, no prečo si vlastne dávala tú námahu s montážou týchto zácloniek?

16. Ak sa nad touto miestnosťou trocha zamyslíme, možno by sme takúto podlahu privítali aj na stenách. Hneď by sa z toho stala miestnosť, aké sa podľa nás nachádzajú v psychiatrických liečebniach

15. Vyzerá to naozaj tragicky a chaoticky

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov