Foto

Architekti mali iba jednu úlohu a aj napriek tomu zlyhali

architekti

videní: 3.0K

Mal si už niekedy jedinú úlohu, ktorú si aj napriek tomu skazil? Títo architekti si z toho ťažkú hlavu nerobili a aj napriek nelogickým postupom svoje diela dokončili.

V súčasnosti väčšina z nás žije v domoch, apartmánoch, bytoch, internátoch alebo v akomkoľvek inom druhu konštrukcie, ktorá má steny, okná a strechu. Keďže ľudia už nemusia svoje príbytky tesať do skál alebo stavať chatrče z hliny, architektonický dizajn a inžinierstvo sa stali takmer najdôležitejšími profesiami, ktoré poznáme. Každý potrebuje miesto na život, však? Architekti nám tak dávajú pocit domova, kde bývame a kde sa cítime najlepšie.

Byť architektom je dosť náročná práca. Architekti majú malo priestoru na chyby a všetky chyby, ktoré urobia, budú vystavené a uvidia ich všetci. Ako však môžeš vidieť z týchto vtipných fotografií, niektorí architekti sú odhodlaní zanechať svoju stopu vo svete tak či onak. Samozrejme, určite boli za to patrične ohodnotení, ale my sa môžeme aspoň pobaviť na týchto majstrovských dielach.

Od garážových brán, ktoré si našli svoje miesto na treťom poschodí bytového domu až po mnohé technické zlyhania týkajúce sa schodov a samozrejme ďalšie epické zlyhania grandiózneho rozsahu – to všetko a mnohé ďalšie nepodarky nájdeš na nasledujúcich fotografiách.

35. Geniálne schody

34. Našli sme budovu s garážovou bránou na treťom poschodí, ktorý vyzerá, ako by ju poškodilo auto

33. Určite to robila firma s certifikátom

32. Dobre osvetlený dvor = problém s parkovaním

31. Tieto schody sú na zamyslenie

30. Na tejto strane budovy je jedno jediné okno

29. Nezmyselný balkón

1 2 3 4 5 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov