TOP 10

TOP10: Miesta, ktoré by si chcel navštíviť, ale nemôžeš

miesta

videní: 3.1K

Tieto miesta by si možno chcel v živote navštíviť, ale nemôžeš. Možno to na prvý pohľad znie smutne, ale niekedy je to naozaj najlepšie riešenie. Dovolenky na pláži či v horách sú príjemným relaxom. Existujú však ľudia, ktorí chcú od svojich ciest niečo zvláštne či strašidelné.

Bohužiaľ, najdivnejšie miesta sveta sú väčšinou pred obyčajným človekom chránené. Neprístupné sú najmä preto, lebo môžu byť naozaj nebezpečné. Ak však aj napriek tomu chceš o týchto miestach vedieť a vidieť aspoň pár fotiek, máme pre teba riešenie. Tu je zoznam 10 strašidelných miest, ktoré by si chcel navštíviť, aj keď je to zakázané.

10. Ostrov Severný Sentinel, Andamanské ostrovy

1024px-North_Sentinel_Island-610x1024

Ostrov je prekvapivo obývaný. Žijú tam domorodci, ktorí sa snažia zabiť každého, kto chce s nimi nadviazať kontakt. Je chránený indickou vládou, ktorá zakázala priblížiť sa k ostrovu na 5 km a vedia prečo.

9. Klub 33, Disneyland

Club_33_Harpsichord_2010-610x683

Ak dokážeš zaplatiť vstupný poplatok 25 000 USD a 10 000 EUR ročné za členstvo, môžeš sa pripojiť ku Klubu 33, ktorý je jedným z najexkluzívnejších a najtajnejších večerných klubov na svete. Nachádza sa uprostred najšťastnejšieho miesta na Zemi, v Disneylande. Klub je spôsob, ako môžu rôzne bohaté osobnosti získať päťhviezdičkové jedlo, vzácny nápoj a šancu uniknúť davu ľudí na hlavnej ulici.

8. Vatikánsky tajný archív, Taliansko

miesta

Archívy sú technicky prístupné každému, ale aj napriek tomu, že v tomto archíve sa nachádza takmer 50 kilometrov regálov, laik môže pristupovať iba k dokumentom, ktoré boli vytvorené za posledných 75 rokov. Konšpiračné teoretici hovoria o hlbších, skrytých archívoch, ale je len málo dôkazov.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov