Foto

10+ hrejivých dôkazov, že dobrí ľudia ani zďaleka nevymreli

dobrí ľudia

videní: 1.8K

Každý z nás musí občas dobiť baterky. Každý z nás má občas zlý deň a pocit, že celý svet je proti nemu. No svet nie je proti nikomu. Tento zoznam, zostavený portálom BoredPanda, poukazuje na to, že dobrí ľudia ešte nevymreli.

Niektoré z týchto príbehov ťa zasiahnu… Silou pozitívnosti!

1. Psík, ktorý utrpel mnohopočetné popáleniny, sa prvýkrát stretol s veterinárom, ktorý ho zachránil

dobry_svet_1

 

2. Deti, ktoré počas strihania čítajú nahlas, majú u tohto holiča zľavu

dobry_svet_2

 

3. Skutočná láska

dobry_svet_3

“Moji rodičia sú spolu 34 rokov. Mojej mame pred piatimi rokmi vo veku 53 rokov diagnostikovali demenciu. Môj otec sa o ňu odvtedy stará 24 hodín denne. Hoci si mama nepamätá jeho meno, vie, že s ním je v bezpečí. Ak toto nie je pravá láska, tak potom neviem…”

4. Dobrí ľudia naozaj nevymreli

dobry_svet_4

Tento psík si počas turistiky poranil labku a nemohol pokračovať po vlastných. Jeho útla majiteľka ho ale nebola schopná niesť niekoľko kilometrov, keďže psík vážil viac ako 30 kilogramov. Našťastie sa ponúkol cudzinec, že psíka odnesie. Od ženy nechcel ani peniaze ani žiadne iné vecné dary, stačila mu fotografia. 🙂

 

5. Posunková reč

dobry_svet_5

“Predavačka v Starbucks mi napísala tento lístok, na ktorom stojí: Učím sa posunkovú reč, aby ste mohli mať rovnaký zážitok, ako iní ľudia. Som totiž nepočujúci a Starbucks navštevujem asi 3x týždenne. Opýtala sa ma v posunkovej reči, čo si dám.”

6. Skittles na každý deň

dobry_svet_6

“Prišla som domov a uvidela som svoju 7-ročnú sestru, ako mi dáva Skittles k mojim antidepresívam. Keď som sa jej opýtala, čo robí, pozrela sa na mňa, usmiala sa a povedala: Skittles ma robia šťastnou, tak ich dávam k tvojim tabletkám, ktoré robia šťastnou teba, aby si bola extra šťastná.”

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov