Tipy a triky

5 dôvodov, prečo ľudia v minulosti vyzerali staršie

ľudia

videní: 1.1K

3. Kozmetický priemysel napredoval míľovými krokmi

Máme tak obrovské množstvo rôznych krémov, sér, gélov a mastí, až sa nám zdá nemožné zostarnúť. Čoraz častejšie ľudia navštevujú plastických chirurgov, pretože sú populárnejší a dostupnejší. To je jedným z hlavných dôvodov, prečo sa zdá, že celebrity naozaj nestarnú. Len sa zamysli nad množstvom peňazí a času, ktoré investujú do svojich tiel a tvárí.

4. Páry sa neponáhľajú

Jedna štúdia zistila, že sa zvýšil počet žien, ktoré prvýkrát porodili po štyridsiatke. V minulosti bol priemerný vek prvorodičky okolo 23 rokov. Iba do roku 2011 sa tento vek zvýšil na 29 rokov. Navyše, ľudia sa teraz sobášia oveľa neskôr, rodiny sa zmenšujú čo vo výsledku znamená, že ľudia majú menej povinností.

 

Wilford Brimley – 50 rokov a Tom Cruise – 56 rokov

5. Snažíme sa vyzerať mladšie

Dnešná generácia je posadnutá tým, aby vyzerala a správala sa mlado. Na rozdiel od obdobia z pred pár storočí, keď si ľudia navliekali sivé parochne, aby vyzerali staršie. Miesto toho vykupujeme z obchodov krémy proti starnutiu. Médiá stavajú mládež na piedestál. Pozeráme sa na mladé modelky a niky nestarnúce celebrity a začíname mať pocit, že s nimi musíme udržať tieto kroky.

Zdroj: brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov