Zaujímavosti

Ako by vyzerali Disneyho princezné, ak by žili v 21. storočí?

princezné

videní: 1.9K

6. Travel bloggerka Jasmine

moderne_princezne_5

Jasmine z rozprávky o Aladinovi je cestovateľská bloggerka, skúma svet a vnára sa do rôznych kultúr. Hoci miluje objavovanie nových miest, jednou z jej najobľúbenejších častí cestovania je pozeranie sa z okna na nekonečnú diamantovú oblohu. Jasmina študuje veterinárstvo a je oddanou aktivistkou za práva zvierat. Jasmine má päť mačiek.

7. Vedkyňa Jane

moderne_princezne_6

Jane Porterová Tarzana sa práve vrátila z vedeckej výpravy na ostrove Sv. Martina, keď ju jej otec prekvapil neuveriteľnou príležitosťou. Chcel, aby mu Jane pomohla pri jeho výskume afrických goríl v dažďovom pralese Konga po zvyšok roka. Jednou z vecí, po ktorých Jane túžila, bolo tráviť víkendy so zvieratami v zoologickej záhrade, ale opustiť jej pohodlný život v Londýne a vydať sa do hĺbky nebezpečnej džungle… bolo pre ňu nebezpečné fascinujúce zároveň. Nemohla povedať nie.

8. Podnikateľka Tiana

moderne_princezne_7

Tiana z rozprávky Princezná a žaba patrí do rebríčka 25 najúspešnejších ľudí do 25 rokov z dobrého dôvodu; je jednou z najmladších majiteliek reštaurácií na svete. Jej populárna kaviareň je známa svojimi fantastickými rodinnými receptami a pravidelnými jazzovými predstaveniami.

9. Kadetka Mulan

moderne_princezne_8

Mulan, ktorá dúfala, že bude nasledovať kroky svojho otca, sa chcela pripojiť k vojenskej škole, ktorú navštevoval aj jej otec. Jediný problém je v tom, že na nej študujú iba muži. S pomocou svojho trénera sa zamaskovala ako muž a zapísala sa. Samozrejme, nakoniec bola odhalená, ale Mulan sa osvedčila ako vynikajúca kadetka a jej kroky viedli k tomu, že škola v nasledujúcom roku otvorila svoje dvere aj študentkám.

10. Balerína Esmeralda

moderne_princezne_9

Ako dieťa prišla Esmeralda z rozprávky Zvonár u Matky Božej do Francúzska ako utečenec, no odvtedy prešla dlhú cestu. Pôsobí ako coryphée na prestížnej baletnej škole v Paríži a tvrdo pracovala na tom, aby sa tam dostala napriek predsudkom, ktorým čelila. Esmeralda miluje Paríž, ale jej obľúbené miesto v celom meste je určite krásna Notre Dame.

Zdroj: BoredPanda / topdesat Anoosha Syed

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov