Zaujímavosti

Ako by vyzerali Disneyho princezné, ak by žili v 21. storočí?

princezné

videní: 1.8K

Časy sa menia a doba, v ktorej sa odohráva väčšina rozprávok, je už dávno preč. Ako by to vyzeralo, ak by sa Disneyho princezné ocitli v 21. storoči? Odpoveď na túto otázku má ilustrátorka Anoosha Syedová.

1. Fangirl Belle

moderne_princezne_10

Belle z rozprávky Kráska a zviera je stále knihomol a miluje dobre napísané postavy; ale v tomto alternatívnom vesmíre je tiež posadnutá seriálmi a filmami. Dlho do noci číta fanfiction alebo pozerá Hru o tróny. Je zrejmé, že má tumblr.

2. Punkrockerka Merida

moderne_princezne_1

Merida z rozprávky Neskrotná jazdí s angusom každý víkend na koni a trénuje lukostreľbu. Keď má chuť byť rebelkou, odhaľuje svet britského punku. Jej najobľúbenejšia kapela je pravdepodobne Mor’du.

 

3. Kráľovná sociálnych médií Snehulienka

moderne_princezne_2

Snehulienka, na internete známa ako @ poison_apple7, je módna bloggerka s láskou k prírode, vintage móde a starým filmom. Stretnúť ju bez iPhonu je nemožné, pravidelne fotí selfies so svojimi spolubývajúcimi a zverejňuje ich na sociálne siete. Snehulienka má množstvo followerov vďaka jej skromnej povahe. Navyše propaguje fakt, že krása prichádza vo všetkých tvaroch a veľkostiach.

4. Antropologička Ariel

moderne_princezne_3

Malá morská víla Ariel už od detstva vedela, že bude morskou biologičkou, rovnako ako jej otec. Nebol to jej sen, ale vedela, že ho to spraví šťastným. Dokonca sa kvôli nemu pripojila k školskému plaveckému tímu. Ale po tom, ako v prvom ročníku absolvovala hodinu antropológie, vedela, že svoj životný cieľ musí zmeniť. Ariel rada študuje ľudí a rôzne kultúry.

 

5. Jazykovedkyňa Pocahontas

 moderne_princezne_4

Pocahontas, so svojou láskou k jazykom a jej dedičstvu, pracuje na čiastočný úväzok ako prekladateľka počas štúdia lingvistiky na vysokej škole. Okrem toho je Pocahontas závislá od adrenalínu a miluje horskú turistiku, splavovanie nebezpečných riek na kajaku alebo adrenalínové potápanie. Jej snom je pracovať ako kultúrna poradkyňa vo filmovom priemysle a ubezpečiť sa, že filmy v Hollywoode budú rešpektovať ostatné kultúry.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov