Zaujímavosti

Jedenie pneumatík či laku na nechty. Toto sú tie najšialenejšie úchylky

úchylky

videní: 455

Úchylky sú odlišnosti, rozdielnosti či nezhody s niečim normálnym. Ide o určité vybočenie z toho, čo ľudia pokladajú za normálne. Každý z nás občas vyčnieva z davu. U týchto ľudí však ide o niečo extrémne. TOP10 ti predstaví ďalších 5 ľudí, ktorých úchylky sú neuveriteľné!

5. Jedenie obrúskov do sušičky

Charmissa je závislá na jedení obrúskov do sušičky. Nevie odolať ich chuti. Táto závislosť sa začala tým, že ju lákala vôňa čistého prádla. Rozvešala obrúsky po celom dome, aby cítila tú vôňu stále. Nakoniec ich ochutnala a už nevie prestať. Charmissa zje ročne až 3000 obrúskov. Absencia tohto druhu pokrmu u nej vyvoláva dokonca abstinenčné príznaky. Charmisina matka mala podobnú úchylku, jedla klasické papierové vreckovky.

úchylky

4. Výrobky VapoRub

Danielle je závislá na výrobkoch VapoRub. Vicks VapoRub je veľmi populárna masť, ktorá sa používa ako liečba preťaženia, kašľa a iných príznakov bežného nachladnutia.Je to zmes upokojujúcich a aromatických prísad,ako mentol, eukalyptus a gáfor. Danielle túto masť ale neaplikuje na hrudník, ona ju konzumuje. Jej závislosť začala už v detstve, keď bola nachladnutá. Za masti a inhalátory je ochotná utratiť až 350 eur mesačne. Od začiatku závislosti zjedla už približne 7000 dóz krému.

úchylky

3. Jedenie pneumatík

Allison má 19 rokov a jej obľúbenou pochutinou sú pneumatiky. Zje až 6 kg pneumatík mesačne. Pneumatiky však musia byť čisté, aby neochorela z niečoho, čo sa váľalo na zemi. Jej snúbenec pracuje v továrni na pneumatiky – perfektné na pestovanie takejto úchylky. Okrem hoblín z pneumatík Allison pojedá aj gumičky, kaučukové lepidlo a skákacie loptičky.

úchylky

2. Špáranie v uchu

Jamie je závislá na špáraní sa v uchu. Pri pestovaní tejto úchylky je jej úplne jedno, čím sa v uchu špára. Najväčšie uspokojenie jej prináša, keď z ucha niečo vytiahne. Jej závislosť začala, keď jej v uchu uviazol kvet. Hoci ho vybrali, ona má stále pocit, že tam niečo je. Má neustále infekcie a krvácanie zo zvukovodu. V uchu sa špára až 12 hodín denne, pri akejkoľvek aktivite.

úchylky

1. Pitie laku na nechty

Bertha pije už 5 rokov lak na nechty. Vypije, poolizuje a vysrká asi 5 fľaštičiek denne. Každá farba vraj chutí inak a najlepšia je modrá. Lak zo zubov si musí odstraňovať odlakovačom. Za 5 rokov, čo je Bertha závislá vypila už 130 litrov laku na nechty. Každý týždeň ju tieto úchylky vyjdú na 75 eur.

úchylky

Zdroj: YouTube topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov