TOP 10

Šialene vedecké experimenty, ktoré ma na svedomí Čína

experimenty

videní: 3.3K

3. Transplantácia ľudskej hlavy.

Profesor Dr. Ren Xiaoping  oznámil, že transplantácia ľudskej hlavy je najväčšou výzvou pre medicínu. Na tlačovej konferencii k tejto téme vystúpil aj taliansky neurochirurg ktorý oznámil, že chirurgicky zákrok prebehol úspešne, úplná skúška prebehla v Číne, operácia trvala 18 hodín a o niekoľko dní  Dr. Ren Xiaoping  oznámi podrobnosti. Dr. Ren Xiaoping  nakoniec poskytol údaje v krátkom článku v Surgical Neurology International. Uviedol, že experiment bol povolený etickou komisiou Harbinskej univerzity a rodiny darcov tiel podpísali súhlas s experimentom. Test transplantácie hlavy bol vraj obrovský úspech. Na rozdiel od opíc ich nemuseli z etických dôvodov usmrtiť, keďže transplantácia sa vykonala na už mŕtvych telách.

2. Zjednodušenie darcovstva orgánov

Tento vedecky experiment riešil ako využiť vnútorné orgány z väzňov popravených smrtiacou injekciou. Množstvo čínskych nedobrovoľných darcov organov sú totiž väzni odsúdení na trest smrti. Problém je, že väzni sú teraz popravovaní smrtiacou injekciou, ktorá otrávi aj orgány. To znamená  problém po transplantácii. Avšak vďaka metóde Wang Lijuna, Čína môže pokračovať vo vyberaní orgánov od nedobrovoľných darcov bez obáv. Mimochodom Wang , nie je lekár ani vedec, ale policajný riaditeľ. Wangov „výskum“ vydláždil cestu pre ešte väčšie množstvo nedobrovoľných darcov orgánov. Väzni svedomia a politickí väzni ako členovia Falun gong, kresťania, Ujguri a Tibeťania, na rozdiel od odsúdených na smrť, len v tichosti zmiznú. Ročne má ísť podľa Independent až o 60 tisíc ilegálnych transplantácií. Politicky väzni tak môžu byť pokojní, že ich orgány, ktoré dajú život nejakému  bohatému Číňanovi nebudú vďaka Wangovej metóde otrávene smrtiacou injekciou.

1. Výstava ľudských tiel

Plastinácia znamená , že vezmete ľudské telo a vyrobíte z neho „figurínu“, ktorá sa vystavuje pre zábavu a profit. Čínsky vedec Sui Hongjin sa naučil remeslu od nemeckého anatomistu, ktorý vynašiel túto techniku. Sui si po vyškolení otvoril vlastný podnik v Číne a začal vyrábať z ľudských tiel figuríny. Tie modeluje v rôznych bizarných polohách a vystavuje ich po svete. Keďže Číňania nemajú tendenciu darovať svoje telá vede, Sui najprv nevedel vysvetliť odkiaľ telá pochádzajú. Po podaní žaloby, museli teda vystavovatelia jeho produkcie na výstavách uvádzať oznam, že telá pochádzajú od čínskej polície a tá ich môže mať z čínskych väzníc.

Zdroj: YouTube | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov