Foto

Prierezy na fotografiách vám ukážu vnútro zaujímavých predmetov

prierezy

videní: 5.0K

Zaujímalo vás niekedy, ako vyzerá vnútro slonieho chodidla? A čo vnútro čokoládky Milky way? Vďaka ľuďom z r/ThingsCutInHalf, ktorí milujú prierezy a radi sa pozerajú na veci rozrezané na polovicu, dostanete presne to, po čo ste sem prišli – veci rozrezané na polovicu.

Prierezy vecí sú fascinujúcim spôsobom, ako nám poskytnúť nový pohľad na objekty, ktoré nás obklopujú. Skrz tieto rezne môžeme odhaliť ich vnútornú štruktúru, zloženie a komplexnosť, ktorú by sme inak nepoznali. Či už ide o bežné predmety ako loptu, elektronické zariadenie alebo dokonca celú loď, prierezy nám umožňujú priblížiť sa k tajomstvám, ktoré sa ukrývajú pod ich povrchom.

Máme tu guľky, lode, občerstvenie, autá a jednoducho všetko, čo sa dalo zachovať, keď bolo prerezané. Práve takéto subreddity oslovujú naše vnútorné dieťa, siahajú hlboko do našej túžby po poznaní a poskytujú nám odpovede, po ktorých tak veľmi túžime. Takže ak práve naozaj, ale naozaj potrebujete vedieť, ako vyzerá výletná loď, keď je rozrezaná na polovicu, odpoveď je vzdialená len krátkym skrolovaním. Užite si to.

Prierezy ukazujúce vnútro zaujímavých predmetov

Káble rozrezané na polovicu použité na moste Golden Gate

Maliarska miešacia štetka po 1 roku

Namiesto stavby novej výletnej lode sa spoločnosť Silversea rozhodla “s vojenskou presnosťou” rozrezať svoju súčasnú loď na polovicu a pridať ďalších 50 metrov priestoru priamo v strede plavidla. Projekt stál 100 miliónov dolárov a rozrezanie 36 000 tonovej lode na polovicu si vyžiadalo viac ako 450 000 pracovných hodín

Prierez rebra veľryby

Palma

Prierez bojového vozidla

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov