Zaujímavosti

Žena, ktorá konzumuje toaletný papier tvrdí, že je to pochúťka

toaletný papier

videní: 604

Istá žena z Chicaga konzumuje toaletný papier už vyše 20 rokov. Tvrdí, že je to skvelý pochúťka.

Mnohí z nás majú jedinečné stravovacie návyky, ktoré sa iným môžu zdať zvláštne, no niektorí ľudia to posúvajú na inú úroveň. Žena z Chicaga menom Kinah jedáva toaletný papier už 20 rokov a ročne minula viac ako tisíc dolárov za to, čo nazývala „pochúťkou“. Viete si predstaviť konzumovať toaletný papier a tvrdiť, že je to pochúťka?

Podľa Kinah jedáva „toaletný papier celý deň, každý deň, je taký dobrý, že sa naozaj hodí“. Prezrádza, že kamkoľvek ide, berie so sebou rolku toaletného papiera, aj keď niekedy dostáva zvláštne pohľady a ľudia vyťahujú telefóny, aby ju nahrali na verejnosti. Má dokonca obľúbený toaletný papier: jednovrstvový, pretože je najjednoduchší na jedenie.

 

 

Kinah toaletný papier konzumuje už cez 20 rokov

Kinah vysvetľuje, prečo jedáva toaletný papier, slovami: „Myslím, že po ňom túžim, pretože milujem to, ako toaletný papier cítim na jazyku, ako sa rozpúšťa, keď sa mi dostane do jazyka.“ Vysvetlila tiež, že jej závislosť na toaletnom papieri začala, keď musela v mladom veku opustiť rodinu, aby mohla žiť so svojou babičkou a tetou.

Jej zvyk konzumovať toaletný papier nie je zadarmo, pretože Kinah hovorí, že keď zje príliš veľa svojho obľúbeného občerstvenia, dostane bolesti žalúdka a „ťažko ide do kúpeľne“. Jej stav, ktorý sa označuje ako „xylofágia“ (porucha jedenia papiera), však Kinah neznepokojuje. “Každý má svoju zvláštnu vec, ktorú robí, a táto vec je len moja.”

Nepochopiteľná “záľuba” je pre ňu pochúťkou

V každom prípade je pre nás niečo takéto nepochopiteľné. Kinah papier konzumuje cez 20 rokov aj napriek tomu, že jej vyvoláva rôzne ťažkosti. Dokonca táto jej “záľuba” má aj svoje označenie. V dnešnom svete je naozaj možné už čokoľvek a tak by nás nemala prekvapiť ani táto skutočnosť.

Dúfame, že vy si pochutnávate na iných veciach a že papier naozaj nie je súčasťou vášho jedálnička.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov