Zaujímavosti

Matthew Perry raz odhalil, že bol zamilovaný do Courteney Cox

matthew perry

videní: 1.7K

Matthew Perry a Courteney Cox si spoločne zahrali v obľúbenom seriály Priatelia. V seriály stvárnili milovaný pár Monica a Chandler.

Dlhoročné city Matthewa Perryho ku Courteney Cox boli raz odhalené, keď sa pripravovalo posledné stretnutie Priateľov. A z toho, čo o nej hovoril, sa nám oči naplnili slzami.

V dlhoročnej televíznej šou Priatelia stvárnili Matthew Perry a Courteney Cox milovaný pár Monica a Chandler, ktorí sa nakoniec zomkli. Nedávne správy však naznačujú, že mimo obrazovky si Perry pestoval hlbokú náklonnosť k svojej kolegyni.

 

 

Podľa anonymného zdroja bol Matthew Perry vždy zamilovaný do Courtney. Nikdy sa mu túto náklonnosť nepodarilo úplne prekonať

Pozoruhodné je, že Cox bola v rokoch 1999 až 2013 vydatá za Davida Arquettea a v súčasnosti randí s hudobníkom Johnnym McDaidom. Perryho romantická história zahŕňa vzťahy s Yasmine Bleeth, Juliou Roberts a Lizzy Caplan.

Matthew Perry sa v rozhovore vyjadril aj úprimne o svojich pocitoch ku Courtney a povedal: „Courteney je úžasná. Je to brilantne nadaná komička a úžasná dramatická herečka, a to je to, čo mi veľmi pomohlo v mojej kariére a v šou, pretože môžeme prestať žartovať a zažiť spolu skutočné chvíle.”

Matthew Perry však bohužiaľ zomrel vo veku 54 rokov a bude chýbať miliónom ľudí.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov