Luxusný život

Adam Sandler odhaľuje kľúč k udržaniu pevného manželstva

Adam Sandler

videní: 3.7K

Tento rok oslávili 20. výročie

Udržanie dlhodobých vzťahov, najmä počas mnohých desaťročí, si vyžaduje značné úsilie. Adam Sandler sa podelil o niekoľko postrehov zo svojich vlastných životných skúseností v tejto veci: „Jackie a ja radi trávime čas jeden s druhým. Snažíme sa jeden druhého rozosmiať, počúvať, snažiť sa začleniť jeden druhého, podporovať sa. Snažíme sa čo najlepšie – to je všetko.” A nikdy nám nenapadlo, aby sme spolu neboli. Vždy hovoríme o našej spoločnej budúcnosti.”

Adam sa podelil o fotku z ich svadobného obradu, na pamiatku ich výročia. Pripojil láskyplný odkaz pre svoju manželku: „Tvoje ‚môžem‘ bol najlepší darček v mojom živote. Moje srdce je tvoje od prvej sekundy, keď som ťa videl, a milujem a vážim si tvoju oddanú dušu každým dňom viac a viac.”

Jackie Titone bola najsilnejším podporovateľom jej manžela

Za každým skúseným mužom je jeho povzbudzujúca žena, ktorá ho podporuje. Jackie hrá v Adamovom živote neodmysliteľnú úlohu a jej prítomnosť počas jeho natáčania je zdrojom povzbudenia a sily. Je tu pamätný incident, keď Jackie uľahčila náladu na natáčaní počas bozkávacej scény s Jennifer Aniston. Vyzvala Adama, aby dal zo seba všetko. Toto podporné partnerstvo je významnou súčasťou Adamovho úspechu a pohody.

 

 

Adam Sandler vďačí za mnohé zo svojich významných projektov neochvejnej podpore svojej manželky. Spočiatku váhal prijať niektoré úlohy, ako napríklad tie v Uncut Gems, kvôli ich náročnej povahe. „Čítal som to, film sa mi páčil, ale bál som sa to urobiť. Potom som požiadal Jackie, aby si to prečítala. Robíme to spolu, ja a Jackie. Diskutujeme o tom, čo budem robiť, a ona mi dáva silu a odvahu skočiť do toho,“ prezradil Adam.

Stráviť viac ako dve desaťročia s niekým, koho milujete, je nepochybne požehnaním. Niektorým legendárnym párom ako Paul Newman a Joanne Woodwardová sa podarilo udržať si svoje milujúce puto pôsobivých 50 rokov.

Zdroj: brightside | topdesat

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov