Luxusný život

Adam Sandler odhaľuje kľúč k udržaniu pevného manželstva

Adam Sandler

videní: 3.6K

Adam Sandler, známy hollywoodsky herec, spolupracoval s mnohými úžasnými ženami vo filmovom priemysle. Jeho srdce však vždy patrilo Jackie, jeho partnerke, ktorá si jeho náklonnosť uchvátila pred 24 rokmi a počas celej svojej kariéry ho vytrvalo podporovala.

Adam Sandler a Jackie

Jackie Titone sa spočiatku venovala kariére v modelingu krátko po ukončení strednej školy, ale jej záujmy sa vyvinuli smerom k herectvu v roku 1999, keď získala svoju debutovú rolu. Naproti tomu Adam Sandler sa už etabloval ako úspešný herec, ktorý sa preslávil v 90. rokoch minulého storočia vďaka úlohám vo filmoch ako Happy Gilmore, The Wedding Singer a Billy Madison.

 

 

Ich cesty sa skrížili počas nakrúcania filmu Big Daddy, kde sa Jackie Titone, vtedy začínajúca herečka, zoznámila s hviezdou Robom Schneiderom pri natáčaní camea. Bol to Schneider, ktorý hral dohadzovača a umožnil jej stretnutie s Adamom Sandlerom, ktorý bol náhodou jedným z jeho blízkych priateľov. Následne sa ju Sandler rozhodol obsadiť do svojho filmu Big Daddy z roku 1999, v ktorom hral a zároveň ho sám produkoval.

Hoci úloha Jackie vo filme bola relatívne malá, znamenala zásadný obrat v jej živote. Napriek tomu, že po vydaní filmu čelila výzvam vo svojej kariére, chytila Adamovo srdce, čo viedlo k hlbokej a trvalej láske medzi nimi.

Len 4 roky po tom, čo sa vzali

Po zapálení ich romantiky pár pokračoval v zdieľaní obrazovky v rôznych filmoch, ktoré predviedli talent Jackie. Niektoré z týchto filmov zahŕňajú okrem iného 50 First Dates a Just Go With It. Keď sa ich profesionálnej spolupráci darilo, prehĺbil sa ich osobný vzťah, ktorý vyvrcholil rozhodnutím zaviazať sa k celoživotnému partnerstvu.

22. júna 2003, obklopený hviezdnym zoznamom hostí, ktorý zahŕňal osobnosti ako Sharon Osbourne a Jennifer Aniston, si pár vymenil svoje sľuby na malebnom ceremoniáli pod holým nebom v Malibu. Táto radostná udalosť znamenala začiatok ich spoločnej manželskej cesty.

 

 

Ich milostný príbeh prekvital ďalej, keď sa stali rodičmi 2 krásnych dcér

Pár privítal svoju prvú dcéru Sadie v máji 2006, ktorá má teraz 17 rokov. Adam pri jej príchode vyjadril svoje šťastie slovami: „Dieťa je zdravé! Zdravá manželka!” Ich druhá dcéra Sunny sa narodila v novembri 2008. Obe dcéry sa mohli objaviť vo filmoch svojho otca, ako napríklad Hotel Transylvánia a Záhada vraždy. V rozhovoroch Adam prezradil, že Sadie a Sunny zdieľajú vášeň svojich rodičov pre filmy a dychtivo ho žiadali, aby ich zahrnul do svojich budúcich filmov.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov