Kvízy

Len skutoční géniovia zistia, koľko dier je na tomto tričku

géniovia

videní: 2.8K

Tento hlavolam je ťažký oriešok. Iba skutoční géniovia dokážu zistiť, koľko dier sa nachádza na tomto tričku. 

Táto hlavolam je jednou z jednoduchších a zároveň ťažších hádaniek, ktoré kolujú na internete. Mnohým zanieteným riešiteľom hlavolamov sa nepodarilo vyriešiť túto hádanku. Preto to tentokrát skúsime na vás. Toto je test vášho logického myslenia a rozumových schopností. Túto hádanku môžu vyriešiť iba ľudia, ktorí majú vyššie uvedené zručnosti. Podarí sa vám to? Dokážu to iba skutoční géniovia.

Tento hlavolam vyriešia iba skutoční géniovia

Koľko dier sa nachádza na tomto tričku?

Na obrázku vyššie je roztrhané tričko. Tento hlavolam je dosť bizarný, pretože sa dosť líši od toho, čo sme robili predtým. Napriek tomu je to pre vás stále prospešné, pretože otestuje vaše logické a logické schopnosti. Navyše, vyriešenie tejto hádanky vyžaduje, aby ste používali zdravý rozum, ktorý zase otestuje váš inteligenčný kvocient (IQ). Ako už viete, na vyriešenie tejto hádanky máte iba 9 sekúnd, takže choďte a vezmite si telefón. Nastavte časovač na 9 sekúnd a začnite.

Už ste vyriešili tento hlavolam? Ak nie, musíte sa poponáhľať. Ak chcete vyriešiť túto hádanku, nezabudnite použiť svoju logiku. A vašich 9 sekúnd je preč. Prejdite nadol a pozrite si riešenie.

Riešenie tohto hlavolamu nie je až také jednoznačné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Táto hádanka vás požiadala, aby ste zistili, koľko dier je na roztrhanom tričku. Podarilo sa vám vyriešiť tento problém? V prípade, že ste sa k výsledku nedopracovali, tak tu je riešenie:

Na roztrhanom tričku je celkovo 8 dier. Diery sú síce iba dve, no idú skrz cez tričko (z prednej a zo zadnej strany). Ak k tomu prirátame otvory na ruky, hlavu a trup, dostávame sa k finálnemu výsledku.

Autor tvrdí, že túto hádanku dokážu vyriešiť iba skutoční géniovia. Podarilo sa vám to? Nezabudnite sa o tento hlavolam podeliť so svojimi priateľmi. Ak sa vam takéto testovanie svojich schopností páči, vyskúšajte si aj ďalšie kvízy, ktoré sme vám priniesli v minulosti.

Ďalšie kvízy a hlavolamy:

Zdroj: jagranjosh | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov